Σασμός επόμενα επεισόδια

Ο Σασμός διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στα επόμενα επεισόδια.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σασμός διατηρεί στα ύψη το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του Alpha  και η συνέχεια της σειράς αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ.

Μοναδικός στόχος φυσικά είναι η κορυφή στην τηλεθέαση. Όπως διαβάσατε τις προηγούμενες μέρες στο Sportime, η Άσπα θα δεχθεί άγριο ξυλοδαρμό.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως ο Μαθιός μαθαίνει ότι η Βασιλική ήξερε για την σχέση του Αστέρη – Αργυρώς και έρχεται σε σύγκρουση μαζί της, τη στιγμή, που οι εντάσεις συνεχίζονται και με τον αδερφό του. Η Καλλιόπη παραξενεύεται και προσπαθεί να μάθει τι συνέβη μεταξύ τους.

Στο μεταξύ, η απόφασή της να παραχωρήσει ένα κτήμα της οικογένειας στον Άγγελο δείχνει να εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη του. Ο Άγγελος της ανακοινώνει ότι θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να ανακαλύψει περισσότερα και ζητά τη βοήθειά της. Εκείνη, ωστόσο δε μαθαίνει ποτέ την αληθινή ταυτότητα του πατέρα του εξαιτίας του γιατρού.

Η Άσπα καταγγέλλει τον Κώστα για τον ξυλοδαρμό της, αλλά εκείνος για να την εκδικηθεί αποκαλύπτει την κρυφή σχέση της με τον Στεφανή στη Βασιλική. Αυτό θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά και θα επηρεαστεί και ο Μαθιός.

Η Σεμίνα από την άλλη χωρίς να το ξέρει έχει τυχαία αφεθεί στις περιποιήσεις της Θοδώρας.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Τα όσα ανακαλύπτει η Καλλιόπη για τον Άγγελο τη συνταράσσουν συθέμελα, ενώ τα νέα για τον τάφο της Ανθούλας μαθεύονται στο χωριό.

Ο Διακομανώλης καταθέτει και οδηγεί τον φονιά της νεαρής κοπέλας στη φυλακή, κάτι που προβληματίζει κι άλλο τον Μανόλη για το αν θα έπρεπε να καταδώσει τον Μαθιό.

Η Αργυρώ είναι έτοιμη να φύγει για το Μόναχο, την ώρα που η Σεμίνα απειλεί ανοιχτά το Διονύση, κηρύσσοντας έτσι πόλεμο μεταξύ τους. Ο Αστέρης πάει να αποχαιρετήσει την Αργυρώ στο αεροδρόμιο αλλά οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες.

Ταυτόχρονα, άλλη μία σοκαριστική αποκάλυψη στο νεκροταφείο του χωριού, θα οδηγήσει την Καλλιόπη στα πρόθυρα της κατάρρευσης…

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου: