Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μανόλης καταθέτει στην αστυνομία όσα ξέρει

Ο Σασμός συνεχίζεται φέρνοντας τη μία ανατροπή μετά την άλλη στον δεύτερο κύκλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Με φόρα από εκεί που σταμάτησε συνεχίζει ο Σασμός στον δεύτερο κύκλο ο οποίος συνεχίζει να σαρώνει την τηλεθέαση για άλλη μία χρονιά.

Μπορεί ο ανταγωνισμός στην prime time ζώνη να έχει ανέβει πολύ με πολλά νέα προγράμματα να κάνουν την εμφάνισή τους, όμως ο Σασμός καταφέρνει και πάλι να προηγείται στην τηλεθέαση καθημερινά.

Πώς να μη γίνεται αυτό άλλωστε όταν η πλοκή συνεχίζει να είναι τόσο ανατρεπτική. Ιδιαίτερα σχετικά με τον φόνο του Άγγελου έχουμε να δούμε πολλά γεγονότα ακόμη με τον Μανόλη να είναι για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μανόλης ανακρίνεται ξανά

Η Καλλιόπη ομολογεί τον φόνο του Άγγελου και η είδηση πέφτει σα βόμβα στο χωριό. Ο Μαθιός σοκάρεται από την ιδέα ότι η μητέρα του έκανε αυτό το φονικό.

Παράλληλα ο Αντώνης είναι πολύ δύσπιστος για το αν λέει την αλήθεια η Καλλιόπη καθώς θεωρεί ότι ομολογεί μόνο για να σώσει τον γιο της. Τα όσα λέει όμως ταιριάζουν με το φονικό.

Την ίδια ώρα ο Μανόλης έρχεται ξανά αντιμέτωπος με την αστυνομία. Μετά τη δολοφονία του Στεφανή είναι για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο.

Ο Μανόλης θα μοιραστεί όσα ξέρει με την αστυνομία όμως ο φόβος του για κάποια πράγματα παραμένει. Εξάλλου τη μοναδική φορά που μοιράστηκε το μυστικό του δολοφόνου του Στεφανή έγινε νέο κακό.

Η Αργυρώ νιώθει μεγάλη πίεση από τον Σταύρο ο οποίος δε θέλει να ξανασυναντήσει τον Αστέρη και βρίσκεται συνεχώς από δίπλα της σε κάθε βήμα του.

Όμως ο Αστέρης περνάει δύσκολα με όσα γίνονται. Η υγεία του κλονίζεται και χάνει τον έλεγχο του αμαξιού ενώ οδηγεί με την Αργυρώ να είναι μάρτυρας.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος Βρουλάκης αποκαλύπτεται – Όλα όσα γνώριζε ο παπά Μιχάλης και έκρυβε

Υπάρχει λόγος που το MEGA «τελειώνει» το Maestro του Παπακαλιάτη;