Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο - Η Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου

Ανατροπές και εξελίξεις που θα σοκάρουν έρχονται στη σειρά «Σασμός» στα επόμενα επεισόδια.

Ο Σασμός θα συνεχίσει να μας καθηλώνει και στα επόμενα επεισόδια με τον Παύλο να θυσιάζεται για να σώσει τους Σταματάκηδες σε μία μεγάλη ανατροπή.

Η σειρά του Alpha συνεχίζει να είναι σαρωτική και όπως αποδείχτηκε και από την χτεσινή τηλεθέαση, παραμένει το μόνο ακλόνητο πρόγραμμα της τηλεόρασης από την κορυφή καθώς ο Σασμός ήταν ο μόνος που νίκησε αγώνα του Μουντιάλ.

Αυτά όμως έχουν να κάνουν με πράγματα εκτός των εξελίξεων της σειράς. Στο Σασμό θα δούμε στη συνέχεια τον Λευτέρη να μιλάει εκ βαθέως με Θοδώρα για τη μητέρα του.  Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος υποστηρίζει τις απόψεις της Καλλιόπης ότι πρέπει να τελειώνουν με τους Βρουλάκηδες ανησυχώντας τον Μαθιό και τη μητέρα του.

Οι απειλές της Καλλιόπης φτάνουν στα αυτιά του Παύλου ο οποίος εξοργίζεται και παραμονεύει έξω από το σπίτι των Σταματάκηδων έτοιμος να πάρει εκδίκηση.

Τότε όμως συμβαίνει κάτι που τον πιάνει απροετοίμαστο. Από ένα αναμμένο καντήλι που σπάει το σπίτι των Σταματάκηδων τυλίγεται στις φλόγες. Ο Παύλος τρομάζει με την εξέλιξη και δε φεύγει φοβούμενος ότι θα τον κατηγορήσουν για εμπρησμό.

Ορμάει μέσα στο σπίτι αγνοώντας τις φλόγες αρπάζει την Καλλιόπη και της σώζει τη ζωή. Ο ίδιος όμως έχει εισπνεύσει πολύ καπνό, χάνει τις αισθήσεις του και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Όλοι διχάζονται για το ποιος ήταν ο ένοχος για τη φωτιά με τον Νικηφόρο να είναι σίγουρος ότι ευθύνεται ο Παύλος.

Ο Αστέρης προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Την ίδια ώρα η Αργυρώ προχωράει σε μια κίνηση που θα σοκάρει όλους. Ζητάει διαζύγιο από τον Σταύρο ο οποίος γίνεται έξαλλος και θα απευθυνθεί στη Στέλλα για νομική βοήθεια και για να διεκδικήσει τον Πετρή.

Η είδηση ότι ο Παύλος είναι στο νοσοκομείο τρομάζει την Αιμιλία η οποία σπεύδει να τον επισκεφτεί. Ο Παύλος θα συγκρουστεί με τον Δημήτρη για την Αιμιλία με τον Ευθύμη να βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φίλους του.

Λίγο αργότερα Νικηφόρος και Νάντια έρχονται πολύ κοντά όταν αυτή στραβοπατάει και πέφτει στην αγκαλιά του. Ο Μανόλης στο μεταξύ προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λευτέρη για τα σχέδια του Πάνου.

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης σώζει τον Παύλο απο φόνο – Αυτοί πάνε να τον σκοτώσουν

Ο Παράδεισος των Κυριών: Άγης και Γεωργία παντρεύονται παρά τις αντιρρήσεις!

Η Γη της Ελιάς: Αυτή βάζει τέλος στην ευτυχία Φίλιππου-Βασιλικής

Σασμός: Τέλος στην κόντρα Βρουλάκηδων-Σταματάκηδων- Ο Αστέρης σώζει τον Παύλο!