MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Όλη η αλήθεια για Μαθιό και Στεφανή «στη φόρα»

Ο ηθοποιός Σταμάτης Κακαβελάκης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» στην οποία πρωταγωνιστεί.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σταμάτης Κακαβελάκης άκρως αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του για τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Alpha.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σασμός, ο οποίος προβάλλεται από τον ALPHA αποτελεί την κορυφαία σειρά μυθοπλασίας στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, όπως μαρτυρά και η πρωτιά που κάνει στην τηλεθέαση.

Ήδη το Sportime σας ενημέρωσε για τον εφιάλτη που ζωντανεύει για τον Μαθιό, αλλά και τον Γεράσιμο που δίνει τελεσίγραφο στην Στέλλα. 

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τι αποκάλυψε ο Σταμάτης Κακαβελάκης

Πλέον έρχεται και μια συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός Σταμάτης Κακαβελάκης η οποία αποδείχθηκε άκρως αποκαλυπτική για τις εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» Τι αποκαλύπτει για Μαθιό και Στεφανή.

Συγκεκριμένα μίλησε στο περιοδικό «7 μέρες TV» μίλησε αναλυτικά σχετικά με τον ρόλο του, ενώ αποκάλυψε και συγκεκριμένα στοιχεία από τον χαρακτήρα του Μαθιού, αλλά και την σχέση που είχε εκείνος με τον Στεφανή, λίγο πριν τον… στείλει στον άλλο κόσμο.

Πως προέκυψε η συμμετοχή σας στο «Σασμό»;

«Ήταν όλα θέμα τύχης. Είχα στείλει το βιογραφικό μου και η casting director μου τηλεφώνησε να πάω για οντισιόν γιατί φυσιογνωμικά της έμοιαζα με Κρητικό. Και πράγματι, η μισή μου καταγωγή είναι από τα Χανιά και η άλλη μισή από την Ύδρα. Είμαι, δηλαδή νησιώτης, αν και όλη μου τη ζωή, πλην των διακοπών που κάνω στην Κρήτη, την έχω ζήσει στον Πειραιά. Πάντα όμως ήμουν δίπλα στη θάλασσα».

Και η ηθοποιία πώς μπήκε στη ζωή σας;

«Μεράκι. Την είχα την πετριά, που λένε, από μικρή ηλικία… Έτσι, πήγα στη Δραματική
Σχολή «Διομήδης Φωτιάδης» και έκτοτε παίζω συνέχεια στο θέατρο. Όταν όμως
έκανα οικογένεια και παιδιά, δημιούργησα και μια δική μου επιχείρηση, και έτσι τώρα
τρέχω στα γυρίσματα και παράλληλα δουλεύω αρκετά και στην εταιρεία μου…».

Ο Διακομάνώλης και ο Παντελής ξεκίνησαν να λένε το πόσο μοιάζει ο Μαθιός με τον Νικηφόρο και το κοπέλι έφτασε να κάνει τεστ DΝΑ!

«Μπήκε σε περιπέτεια ο Νικηφόρος και όλα άρχισαν με αυτά που έμαθε ο Παντελής
για την κρυφή σχέση της Βασιλικής με τον Μαθιό στα νιάτα τους, πριν από το γάμο της
με τον Στεφανή. το πράγμα κορυφώθηκε όταν όλα αυτά τα σχολίαζαν φωναχτά ο Παντελής με τον Διάκομανώλη στο καφενείο και τα άκουσε ο Νικηφόρος και τρελάθηκε! Στο τέλος, βέβαια, κανείς δεν έμαθε ποιος είναι ο πατέρας και δεν ξέρουμε αν θα αποκαλυφθεί στο μέλλον».

Περνάει από τη σκέψη του Διάκομανώλη ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή;
«Με τίποτα. Έτσι όπως είναι άγριος και λιγομίλητος ο Μαθιός, τον έχουν ικανό για πολλά -ακόμα και για τα χειρότερα- και όλοι τον φοβούνται στο χωριό γιατί έχει κάτι σκοτεινό, αλλά επειδή αγαπά πολύ την Βασιλική και τον Νικηφόρο και τους έχει σταθεί, κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι τέτοιο. Άλλωστε, εκείνος ξελάσπωνε τον Στεφανή σε όλες τις βρομοδουλειές του, γιατί ο συγχωρεμένος δεν ήταν και κάνας άγιος. Για αυτό και έχουμε συμπαθήσει όλοι τον Μαθιό. Είναι πιστός, αφοσιωμένος στη Βασιλική, αγαπά πραγματικά τον Νικηφόρο και κάνει τα πάντα για αυτόν. Είναι οικογενειάρχης, ενώ ο Στεφανής ήταν φιγουρατζής.

Έλεγε για τον Νικηφόρο «το αντράκι μου» και κοκορευόταν ενώ απατούσε τη γυναίκα του με την Άσπα και τις Ρωσίδες. Δανειζόταν από όλους, είχε γεμίσει φέσια την αγορά και την ίδια στιγμή αγόραζε ακριβά αυτοκίνητα. Έκανε οικογένεια για φιγούρα και φερόταν στη Βασιλική σαν δούλα, ενώ δεν νοιαζόταν ιδιαίτερα ούτε για το μέλλον του γιου του. Η Βασιλική ήταν στη χειρότερη μοίρα. Ήταν ένα αντικείμενο και ο Νικηφόρος η βιτρίνα μιας καλής οικογένειας. Αντίθετα, πιστεύω ότι ο Μαθιός θα κάνει ευτυχισμένους και Βασιλική και τον Νικηφόρο. Βέβαια, είναι στη μέση ένα έγκλημα και, όπου υπάρχει έγκλημα, επέρχεται κάποια στιγμή η κάθαρση».

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ