Σασμος επομενα επεισοδια: Πρωταγωνιστής έκανε το πιο μεγάλο spoiler - «Μαθιός και Αντώνης είναι αδέρφια»

Πρωταγωνιστής της σειράς, Σασμός έκανε το πιο μεγάλο spoiler για τα επόμενα επεισόδια!

Σασμος επομενα επεισοδια: Συναρπαστικά αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός όπως αποκαλύπτει το νέο «Σασμός spoiler» που έκανε ο Δημήτρης Ήμελλος.

Ο τηλεοπτικός Αντώνης Φραγκιαδάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε γίνεται» και αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού όλα όσα αφορούν τον ρόλο του στη σειρά του Alpha.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για την απόφαση εκδίκησης από την Αργυρώ για τον θάνατο του Πετρή, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο θα βρεθούν ο Αντώνης και ο Μαθιός.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, ο Μαθιός αποτελεί το μεγάλο ψάρι για την αστυνομία αναφορικά με την δολοφονία του Στεφανή.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον Μαθιό και τον Αντώνη ως αδέρφια καθώς οι δύο τους βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις  απλώς οι επιλογές της ζωής είναι διαφορετικές.

Όπως χαρακτηριστικά είπε τόσο ο Μαθιός όσο και ο Αντώνης αισθάνονται μόνοι τους, παρότι ο ρόλος που υποδύεται είναι έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της ζωής του και να παντρευτεί την Μαρίνα.

Το συγκλονιστικό τρέιλερ της Δευτέρας

Να θυμίσουμε πως ο Αντώνης έκανε πρόταση γάμου στην Μαρίνα με την προϋπόθεση πως τον γάμο αυτόν θα δεχθούν τα παιδιά της όμως τα όσα μαθαίνει για το ψεύτικο άλλοθι της Αργυρώς στον Πετρή, τον φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Δείτε τα όσα είπε ο Δημήτρης Ήμμελος:

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο