Σασμός επόμενα επεισόδια: Στη φυλακή η Καλλιόπη - Εγώ σκότωσα τον Άγγελο

Ο Σασμός αναμένεται να συγκλονίσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της δεύτερης σεζόν του.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Έγινε το τηλεοπτικό φαινόμενο της φετινής χρονιάς. Ο Σασμός του Alpha καθήλωσε τους τηλεθεατές και αναδείχθηκε με διαφορά ο μεγάλος νικητής στην τηλεθέαση φέτος.

Η ιστορία από την Κρήτη συνεχίζεται και αυτόν τον Σεπτέμβριο με τις εξελίξεις να τρέχουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς.

Μάλιστα στον δεύτερο κύκλο θα δούμε και την είσοδο του Στέλιου Μάινα και του Γιώργου Γεροντιδάκη ενώ ακόμη μία προσθήκη είναι αυτή του Μάνου Πετούση.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν βρίσκει τους πρωταγωνιστές σοκαρισμένους από τον θάνατο του Άγγελου. Η θλίψη έχει σκορπίσει στο χωριό και όλοι αναρωτιούνται ποιος να ήταν αυτός που δολοφόνησε τον γιατρό του χωριού.

Ο Άγγελος όμως είχε πολλά μέτωπα ανοιχτά και το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του είναι έντονο. Ο Μαθιός, όπως είδαμε και στο φινάλε, συλλαμβάνεται ως κύριος ύποπτος.

Η καλύτερη μέρα της ζωής του Μαθιού μετατρέπεται στον χειρότερο εφιάλτη καθώς αντί να παντρεύεται τη Βασιλική βρίσκεται με χειροπέδες στη φυλακή με τον ίδιο να ουρλιάζει ότι είναι αθώος και πως ο αληθινός δολοφόνος βρίσκεται κάπου έξω.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Καλλιόπη θυσιάζεται για να σωθεί ο Μαθιός

Η Καλλιόπη βλέποντας της εξελίξεις και τον αγαπημένο της γιο με χειροπέδες καταρρέει. Ούτε σα σκέψη δε μπορεί να δεχτεί ότι ο Μαθιός θα παραμείνει στη φυλακή.

Με τα δάκρυα της να τρέχουν ποτάμι, του ορκίζεται ότι θα τον βγάλει από τη φυλακή και πως δε θα επιτρέψει τέτοια αδικία.

Οι μέρες περνούν και η Καλλιόπη δε μπορεί να ησυχάσει. Οι εφιάλτες για το κακό που έκανε στον Άγγελο τη στοιχειώνουν.

Ώσπου ένα πρωινό πηγαίνει στο τμήμα και ομολογεί ότι αυτή σκότωσε τον Άγγελο.

Η ομολογία πέφτει σα βόμβα στο χωριό. Η Καλλιόπη συλλαμβάνεται και παίρνει όλη την ευθύνη πάνω της ζητώντας να τιμωρηθεί μόνο αυτή.

Ο Μαθιός επιστρέφει στη Βασιλική όμως οι σκέψεις του βρίσκονται με τη μητέρα του η οποία μέρα με τη μέρα γίνεται σκιά του εαυτού της…

Δείτε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια μπαίνει στη σειρά

Αυτή η νύχτα μένει: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτονται

Σασμός: Η Καλλιόπη «πεθαίνει» από τύψεις για τον Μαθιό

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Χωρισμός σοκ Ιουλίας-Γιώργη

Σασμός: Ποιος σπουδαίος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;