Σασμός επόμενα επεισόδια: Το μέλλον της Στέλλας είναι μέσα στη παρανομία!

Η Στέλλα δε θα έχει καλό τέλος και ο Σασμός στα επόμενα επεισόδια του αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις που θα έχει ο Σασμός, με την αγαπημένη σειρά του Alpha να φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος της.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, ανατροπές έχουμε και όσον αφορά τις ημέρες της προβολής της, αφού μειώνονται μετά από απόφαση του καναλιού.

Ωστόσο το μεγάλο ενδιαφέρον πάει στους χαρακτήρες της σειράς, που έχουν μείνει χαραγμένοι στο κοινό, που είναι και ο λόγος των εξαιρετικών ποσοστών στην τηλεθέαση.

Ένας από αυτούς είναι και η Στέλλα, την οποία και υποδύεται η Ευγενία Σαμαρά, κάνοντας πραγματικά εξαιρετική δουλειά.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Τύπος TV και στην δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου, για τα όσα συμβαίνουν στο χαρακτήρα της και το τέλος της πρώτης σεζόν.

«Προσπαθεί να βοηθήσει τον Καραπάνο, του χρωστάει άλλωστε γιατί βοήθησε με τη δίκη του Αστέρη. Θα κάνει ότι μπορεί για να βρει τον γιο του, λοιπόν, που δεν ξέρει ότι είναι μπροστά στα μάτια της καθώς είναι ο σύντροφος της!

Θα ζοριστεί, νομίζω! Θα της ζητηθούν πολλά πράγματα από τον Καραπάνο που θα έρθουν κόντρα με την ηθική και τη δουλειά της. Θα παρανομήσει όσο και να μην το θέλει», είπε αρχικά η Στέλλα.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για τα ερωτικά της: «Νομίζω κανείς δεν ξέρει, ούτε η ίδια! Θεωρώ ότι είναι μεγάλη αγάπη αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τον βλέπει ερωτικά πλέον. Η Στέλλα, άλλωστε, θα τον ερωτευτεί τον Γεράσιμο».

Για περισσότερα νέα για τον Σασμό, μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Ειδήσεις τώρα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αστέρης – Σταύρος γίνονται κολλητοί – Βαριά άρρωστη η Αργυρώ

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στον Καραπάνο πως είναι ο γιος του – Συγκλονίζει η συνάντηση Αργυρώς – Αστέρη

Τρια Μίλια επόμενα επεισόδια: Η Φωτεινή ψάχνει το σκοτεινό παρελθόν του Ευθύμη – Ο Τίμος κλέβει χρήματα της Δέσποινας

Δείτε το trailer από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο