Σασμός: Ηθοποιός «εισβάλλει» σε ρόλο κλειδί και φέρνει τα πάνω-κάτω

Ποιος ηθοποιός μπαίνει σε ρόλο κλειδί σειρά «Σασμός» για λίγα επεισόδια και προκαλεί ανατροπές.

Η σειρά «Σασμός» μας έχει συνηθίσει σε ανατροπές και γενικότερα εξελίξεις που αλλάζουν τα δεδομένα στο σήριαλ του Alpha σχεδόν σε κάθε επεισόδιο. Γι αυτό άλλωστε και στην μάχη για την κορυφή στην τηλεθέαση διατηρείται πάντα στις 2-3 πρώτες θέσεις.

Το Sportime σας ενημέρωσε ήδη ότι στα επόμενα επεισόδια η Θοδώρα θα ζητήσει από τον Γιώργη να χωρίσουν. Κι αυτό καθώς της φέρεται πολύ άσχημα κατηγορώντας την για το ατύχημα που στοίχισε το μωρό τους και έχοντας έντονα ξεσπάσματα.

Την ίδια ώρα στη σειρά «Σασμός» θα «εισβάλλει» ένας νέος ηθοποιός ο οποίος παρότι θα παραμείνει για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, θα έχει ρόλο κλειδί.

Αυτός είναι ο Δημήτρης Γαλάνης τον οποίο θα γνωρίσουμε ως πιανίστα με το όνομα Ντένης. Τον Δημήτρη Γαλάνη βλέπουμε αυτή την περίοδο στην παράσταση «Κόκκινα Φανάρια» και στη σειρά του Alpha  είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί για πέντε επεισόδια.

Την ίδια ώρα Θεοδώρα αποφασίζει να γίνει τραγουδίστρια καθώς έχει καλή φωνή και το τραγούδι είναι ένας χώρος που αγαπά. Παρότι με την επιλογή της αυτή θα εξοργίσει αρκετούς γύρω της, μεταξύ των οποίων και τον Γιώργη.

Έτσι δε θα αργήσει η στιγμή που κάποιος θα την ανακαλύψει, ζητώντας της να τραγουδήσει στο μαγαζί του. Η μοίρα θα το φέρει έτσι που στο πλευρό της θα βρεθεί ο Ντένης, ο πιανίστας που θα την κατευθύνει σε αυτή την επιλογή της να ασχοληθεί με τη μουσική.

Άλλωστε μετά το δράμα που ζει με την απώλεια του μωρού της, η πρωταγωνίστρια του σήριαλ αναζητά την ευκαιρία, προκειμένου να βρει και πάλι λίγη ευτυχία στη ζωή της.

Έτσι η Θοδώρα, θα πάει κόντρα σε όλους στη σειρά Σασμός και θα γίνει τραγουδίστρια. Θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της; Θα βρει την ευτυχία στο πλευρό του Ντένη; Ποιους κινδύνους θα κληθεί να αντιμετωπίσει και πως θα αντιδράσει ο Γιώργος με τον οποίο βρίσκεται στα «μαχαίρια»;

Ποιος ηθοποιός μπαίνει σε ρόλο κλειδί σειρά «Σασμός» για λίγα επεισόδια και προκαλεί ανατροπές. Ο Δημήτρης Γαλάνης στον ρόλο του πιανίστα.