Σασμός: Ο Μανώλης δουλεύει για λαθρέμπορο όπλων

Μία μεγάλη ανατροπή στη ζωή του Μανώλη φέρνει ο δεύτερος κύκλος της σειράς Σασμός.

Έτοιμος να καταρρίψει όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα είναι ο Σασμός με τα νέα Σασμός spoiler να δείχνουν ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Η σειρά του Alpha η οποία σάρωσε την τηλεθέαση την περασμένη τηλεοπτική χρονιά επιστρέφει στις 19 Σεπτεμβρίου με τον δεύτερο, ακόμη πιο συναρπαστικό κύκλο της.

Οι εξελίξεις τρέχουν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της πρεμιέρας όπως φαίνεται και στο νέο trailer της σειράς (δείτε το παρακάτω).

Ο Μαθιός μπαίνει στη φυλακή όμως αυτό δε θα κρατήσει πολύ καθώς ο Κώστας θα συλληφθεί τελικά για τη δολοφονία του Άγγελου.

Όλα αυτά την ώρα που ο Παύλος Βρουλάκης ανακατεύει την τράπουλα στην βεντέτα των δύο οικογενειών.

Μία άλλη νέα παρουσία όμως, αυτή του αστυνόμου Λευτέρη Ορφανού (Γιώργος Γεροντιδάκης) θα είναι αυτή που θα αλλάξει τη ζωή του Μανώλη.

Σασμός: Ο Ορφανός βοηθά τον Μανώλη να σταθεί στα πόδια του

Ο «Μανώλης» του Σασμού, Στρατής Χατζησταματίου, και ο νέος αστυνομικός ο οποίος βρίσκεται σε μυστική αποστολή στην Κρήτη, Λευτέρης Ορφανός αποκαλύφθηκαν σε νέα τους συνέντευξη στον «Τηλεθεατή» αποκαλύπτοντας την σχέση των ηρώων τους.

Όπως δήλωσε ο Στρατής Χατζησταματίου, ο Μανώλης βρίσκεται σε σοκ μετά τη δολοφονία του Άγγελου λίγο μετά την αποκάλυψη που του έκανε.

Έχει τάσεις φυγής και στην πρώτη από αυτές φεύγει μόνος του. Η Κλαίρη καταλαβαίνει τα πάντα μα αυτός παραμένει κλεισμένος στον εαυτό του κάτι το οποίο φέρνει ρήξη στη σχέση τους.

Τότε είναι που στην πιο κακή κατάστασή του, ο Μανώλης γνωρίζει τον Λευτέρη Ορφανό ο οποίος τον βοηθάει να ξανασταθεί στα πόδια του.

Ο Ορφανός θα του συστήσει να δουλέψει για τον επιχειρηματία Ευθύμη Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής). Ο Φαρμάκης είναι ένας σκοτεινός και επικίνδυνος χαρακτήρας όμως δείχνει να δίνει την ευκαιρία στον Μανώλη παίρνοντάς τον στη δούλεψή του για να πάρει αυτοπεποίθηση για τον εαυτό του.

Η γνωριμία του Μανώλη με τον Ορφανό θα γίνει μέσω της Θεοδώρας καθώς οι δυο τους συνάπτουν σχέση.

Ειδήσεις τώρα

Survivor all star: Αυτούς έχει προσεγγίσει η παραγωγή – Φωτιά με Βαλαβάνη – Βασάλο – Ο όρος που ζήτησαν

Βούρκωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος στην Πάτρα – Δεν μπόρεσε να τραγουδήσει

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα