Σασμός: Ο Μαθιός από την γνωστή σειρά του Alpha «δολοφονεί» την Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες στην ταινία Μικρά Όμορφα Άλογα.

Ο Σασμός και οι Άγριες Μέλισσες ενώνονται στην ταινία «Μικρά Όμορφα Άλογα». Καθώς σ' αυτήν πρωταγωνιστές είναι η Γιώτα Αργυροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος.

Σασμός: Ο Μαθιός από την γνωστή σειρά του Alpha «δολοφονεί» την Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες στην ταινία Μικρά Όμορφα Άλογα.

Ο Μιχάλης Κωνσταντάτος είναι ο σκηνοθέτης, σε αυτή την ταινία, που είναι η δεύτερη δική του μεγάλου μήκους, μετά το «Luton».

Στην αρχή μπορεί να δει κανείς μία οικογένεια πλούσια, που διαμένει σε μία βίλα έξω από την Αττική. Όμως κάτι δεν πάει καλά το οποίο δείχνουν κάποια πράγματα, όπως η χαλασμένη αυτόματη πόρτα της εισόδου. Η κυρία του σπιτιού που τρέχει μέσα στο δάσος λαχανιασμένη και δακρυσμένη.

Όπως και ο κύριος που καθαρίζει την πισίνα και παίζει με τον σκύλο του. Λίγο μετά όμως αποκαλύπτεται πως η συγκεκριμένη οικογένεια δεν μένει κανονικά εκεί. Απλά εκμεταλλεύεται το γεγονός πως ο άντρας δουλεύει εκεί ως φροντιστής οικονόμος. Έτσι όποτε η πλούσια ιδιοκτήτρια απουσιάζει, μένουν στην κατοικία και επιστρέφουν στο σπίτι τους, όταν γυρίζει η γυναίκα που μένει κανονικά εκεί.

Ουσιαστικά δείχνει μία οικογένεια που περνάει την δική της κρίση, αφού νωρίτερα βίωσε την οικονομική κρίση. Εκείνος ήταν κάποτε οικονομικός αναλυτής και η γυναίκα του ιατρός αναισθησιολόγος. Όμως η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα τους ανάγκασε να ζήσουν μία πολύ πιο λιτή ζωή από το παρελθόν.

Έτσι προσπαθούν να την… θυμούνται μένοντας στην βίλα χωρίς να το γνωρίζει η ιδιοκτήτρια. Όμως το μυστικό τους θα μαθευτεί κάποτε με το ανάλογο τίμημα να ακολουθεί.

Το φιλμ έκανε Παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Σαγκάης, ενώ έχει και συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Σαράγεβο και της Θεσσαλονίκης.

Στην ταινία πρωταγωνιστές είναι ο Δημήτρης Λάλος από την σειρά Σασμός και η Γιώτα Αργυροπούλου από τις Άγριες Μέλισσες.