Σασμός: Ο Μαθιός σε απόγνωση - Άγρια επίθεση στον Μανώλη!

Ο Σασμός συνεχίζεται με τα νέα επεισόδια να φέρνουν στο προσκήνιο καταιγιστικές εξελίξεις!

Συγκλονιστικά αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Σασμός» και το Sportime είναι εδώ με ένα ακόμη «Σασμός spoiler» που θα ανατρέψει τα πάντα.

Η ιστορία από την Κρήτη έχει γίνει το απόλυτο αφεντικό στην prime time ζώνη στη τηλεθέαση και το Sportime έχει φροντίσει να σας αποκαλύψει όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο χωριό είναι το γεγονός ότι η Αστυνομία έχει βάλει σε στενό κλοιό παρακολούθησης τον Μαθιό αναφορικά με την δολοφονία του Στεφανή.

Η τυχαία ανακάλυψη της παράνομης σχέσης του Μαθιού με την Βασιλική έχει ρίξει όλες τις υποψίες πλέον πάνω του, με τον ίδιο να βρίσκεται σε απόγνωση.

Αυτό που φαίνεται να τον απασχολεί είναι, πως οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του, με το μυαλό του να πηγαίνει στον Μανώλη, πιστεύοντας πως εκείνος αποκάλυψε τα μυστικά του, που είναι ικανά να τον ενοχοποιήσουν.

Μάλιστα, είναι αποφασισμένος για όλα καθώς τον επισκέπτεται στο Ηράκλειο και του επιτίθεται άγρια, τη στιγμή που η Καλλιόπη κάνει τα πάντα για να καλύψει τον γιο της.

Για αυτόν τον λόγο, αποφασίζει να κρύψει το όπλο με το οποίο σκότωσε τον Στεφανή, ενώ ο Αντώνης ζητά νέα εισαγγελική άδεια για να ερευνήσει το σπίτι των Σταματάκηδων.

Αυτό όμως δεν θα αργήσει να γίνει πράξη, με την Αστυνομία να αποφασίζει να κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι προκειμένου να βρει στοιχεία που θα φέρουν τον Μαθιό σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Σοκαρισμένος με όσα γίνονται όμως είναι και ο Αστέρης που βλέπει την Καλλιόπη και τον αδελφό του να σιωπούν μετά τα όσα ακούγονται για τον Μαθιό.

Δεν θα αργήσει όμως η στιγμή που θα μάθει την πικρή αλήθεια και όλα θα ανατραπούν, με τους Σταματάκηδες να βρίσκονται αντιμέτωποι με ακόμη μια μπόρα.

Ποια όμως θα είναι η κατάληξη αυτής της υπόθεσης; Θα βρεθεί ο Μαθιός αντιμέτωπος με την κατηγορία της δολοφονίας του Στεφανή; Τα επόμενα επεισόδια θα φέρουν την απάντηση σε όλα τα ερωτήματα.