Σασμός spoiler: Έρχονται δολοφονίες και έρωτες που ανατρέπουν τα πάντα

O συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», προχώρησε σε ένα μεγάλο spoiler αποκαλύπτοντας δολοφονίες και έρωτες που ανατρέπουν τα πάντα!

Σασμός spoiler: Ο Σασμός συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια αναμένεται να καθηλώσουν και μέσω του Sportime, δεν μένετε ποτέ πίσω στις εξελίξεις καθώς φροντίζει να σας ενημερώνει για όλα όσα θα γίνουν στο σίριαλ του Alpha που έχει λατρέψει από την αρχή της προβολής του, το τηλεοπτικό κοινό.

Δολοφονίες και έρωτες που αλλάζουν τις ισορροπίες και ανατρέπουν τα πάντα έρχονται στον Σασμό, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο συγγραφέας του βιβλίου, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και η βάση για τα όσα διαδραματίζονται στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Πετρουλάκης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day, έκανε ένα νέο «Σασμός spoiler», τονίζοντας πως στο βιβλίο δεν είχε γράψει για κάποιον μεγάλο έρωτα όπως συμβαίνει στο έργο, ενώ προανήγγειλε πολλές ανατροπές.

Αρχικά μίλησε για το πως εμπνεύστηκε το βιβλίο: «Είχαμε βεντέτα στην οικογένεια μου, εξου κι έγραψα τον Σασμό”. Είναι σαν να έγραφα όλη μου τη ζωή αυτό το βιβλίο. Στην οικογένειά μου είχαμε, παλιά, μία βεντέτα η οποία με την πάροδο των χρόνων έσβησε. Έτσι ασχολήθηκα με αυτό που ήθελε η ψυχή μου. Με το καλό».

Στη συνέχεια θέλησε να αναφερθεί στα spoiler για την σειρά αλλά και τις διαφορές που υπάρχουν με το βιβλίο του: «Υπάρχουν αλήθειες στα spoiler αλλά και πολλές υπερβολές που μας κάνουν να γελάμε, αφού γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην ιστορία…. Όλα τα σημαντικά γεγονότα του βιβλίου θα τα δουν οι τηλεθεατές. Αλλά… Στο βιβλίο δεν είχα γράψει για έναν ισχυρό έρωτα, όπως υπάρχει στη σειρά. Τους μυθιστορηματικούς ήρωες, ενσαρκώνουν στην μικρή οθόνη ηθοποιοί και θεωρώ ότι υπάρχει ταύτιση των ηθοποιών με τους χαρακτήρες. Ο κόσμος που έχει διαβάσει το βιβλίο μου μου λέει ότι δεν θα μπορούσαν να φανταστούν διαφορετικούς τους χαρακτήρες, από αυτούς που βλέπουν στην τηλεόραση».

Δείτε τα όσα είπε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Σπύρος Πετρουλάκης,  στο video που ακολουθεί: