Σασμός Spoiler Πέτρος

Σασμός: Η απόλυτη ανατροπή στη σειρά του Alpha. Νεκρός ο Πέτρος.

Σασμός Spoiler: Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά του Alpha τις επόμενες ημέρες μετά τον θάνατο του Στεφανή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη με τον ομώνυμο τίτλο «Σασμός» ο Πέτρος αναμένεται να πέσει νεκρός στα επόμενα επεισόδια.

Έτσι, όλα τα βλέμματα αναμένεται να στραφούν πάνω του. Ο Πέτρος Βρουλάκης θα είναι ένας από τους βασικούς υπόπτους για τον θάνατο του Στεφανή, ειδικά μετά την σύγκρουση που δημιουργήθηκε, σχετικά με τα χωράφια.

Η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη, όταν η Θοδώρα, διψασμένη για εκδίκηση, θα φωτογραφήσει τον ένοχο στο πρόσωπο του Πέτρου, με στόχο να τον τιμωρήσει που την εγκατέλειψε.

Έρχεται φρικτή δολοφονία;

Πράγματι, στο βιβλίο Σασμός και σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Πέτρος πέφτει νεκρός. Πέφτει νεκρός από τα χέρια του Αστέρη. Βέβαια, στο βιβλίο, όλα αυτά γίνονται πριν ο Αστέρης γνωρίσει την Αργυρώ.

Παρατηρούμε πως οι διαφορές ανάμεσα στο βιβλίο και στην σειρά είναι πολλές. Οι χαρακτήρες έχουν μείνει ίδιοι, τα γεγονότα, όμως, παρουσιάζονται λίγο διαφορετικά, σχετικά με τα χρονικά των φόνων.

Στο βιβλίο ο Πέτρος μας φεύγει νωρίς. Στη σειρά, παίζει ενεργό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Φυσικά, καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολο να είναι ο Αστέρης ο δολοφόνος. Ο Αστέρης απέχει από τη βεντέτα, εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Αργυρώ και ο Πέτρος

Επομένως, ο θάνατος του Πέτρου παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Εάν βρεθεί κι αυτός νεκρός, λόγω της βεντέτας, ποιος θα είναι αυτός που θα τραβήξει την σκανδάλη;

Όλοι οι χαρακτήρες μπαίνουν σε έναν θανατηφόρο κύκλο αίματος. Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες δε σταματούν να παλεύουν, για να λυτρώσουν τις οικογένειές τους και τα άδικα φονικά του παρελθόντος.

Ποιοι θα καταφέρουν να επιβιώσουν; Θα είναι ο Πέτρος ένας από αυτούς;