Σασμός Spoiler: Ο Κώστας Νικούλι στη Ναταλία Γερμανού

Ο Σασμός είναι ένα από τα νέα σήριαλ της σεζόν που καταφέρνουν να κρατούν το κοινό καθηλωμένο έχοντας ωραίο σενάριο, ανατροπές στην πλοκή του.

Σασμός Spoiler: Ο Κώστας Νικούλι ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» και αναφέρθηκε στην επιτυχία που σημειώνει ο Σασμός στο κανάλι του Alpha.

Μάλιστα ο αλβανικής καταγωγής ηθοποιός έδωσε κι ένα.. λαχταριστό spoiler στους φανατικούς της σειράς! Άλλωστε στο Sportime διαβάσατε Σασμός: Μετά τον Στεφανή πέφτει νεκρός και ο Πετρής;

Συγκεκριμένα μπορεί στα πρώτα επεισόδια να τον είδαμε να ζει τον έρωτά του με τη Θοδώρα όμως ναυάγησε και ενώ περιμέναμε πως δεν θα ασχοληθεί και πάλι με την ερωτική του ζωή καθώς είναι ένας ήρωας που βάζει πάνω από όλα τα οικογένεια και την καθημερινότητα με τη βεντέτα να καραδοκεί, κάτι θα αλλάξει.

«Κάτι θα γίνει με τον Πετρή στην προσωπική του ζωή. Ο Πετρής αγαπάει τη ζωή και θέλει να ζήσει και ο έρωτας είναι μέσα στη ζωή. Τον βοηθάει να πάει παρακάτω για να ζήσει. Για αυτό νευριάζει με τη Θοδώρα που δεν έχτισαν τίποτα και τον πρόδωσε. Ο Πετρής θα ψάξει να βρει την αληθινή αγάπη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Νικούλι στη Ναταλία Γερμανού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα