Σασμός: Το μεγάλο λάθος της παραγωγής με τον μυστηριώδη άνδρα που βγήκε από τη θάλασσα

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος της παραγωγής του Σασμού!

Ο Σασμός ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία, με την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς του Alpha που σαρώνει σε καθημερινή βάση την τηλεθέαση της prime time να κάνει ένα μεγάλο λάθος.

Πιο συγκεκριμένα, στη τελευταία σκηνή του επεισοδίου του «Σασμού», εμφανίζεται ένας μυστηριώδης άνδρας που βγήκε από τη θάλασσα, όμως η παραγωγή υπέπεσε σε ένα σφάλμα.

Όπως βλέπουμε στο κοντινό πλάνο τα πόδια σε καμιά περίπτωση δεν μοιάζουν με πόδια ανθρώπου που ταξίδεψε για ώρα μέσα στο νερό. Τα άκρα, τα πόδια και τα χέρια ενός ανθρώπου που μένει ώρα στο νερό ζαρώνουν.

Είναι μία φυσική αντίδραση του δέρματος στην έκθεση σε υγρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία αυτό δεν συνέβη στον μυστηριώδη άνδρα. Παρά το γεγονός ότι έμεινε πολύ ώρα στο νερό.

Σασμός: Αυτός είναι ο μυστηριώδης άνδρας που βγήκε από τη θάλασσα

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές την έναρξη και της νέας σεζόν του σήριαλ που έχει εξελιχθεί στο απόλυτο αφεντικό της τηλεθέασης στην βραδινή ζώνη.

Την ερχόμενη τηλεοπτική περίοδο όμως αναμένεται να υπάρξουν ανατροπές με την είσοδο ορισμένων νέων προσώπων που θα έρθουν για να πάρουν πρωταγωνιστικούς ρόλους και να παίξουν ρόλο στις εξελίξεις.

Ένας από αυτούς, όπως σας έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες το Sportime, θα είναι ο Στέλιος Μάινας.

Δέκα χρόνια μετά το Νησί, ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει για να αλλάξει τις ισορροπίες στη σειρά που σαρώνει την τηλεθέαση της prime time.

Θα πολιτογραφηθεί και πάλι Κρητικός αλλά αυτή τη φορά όχι στη Σπιναλόγκα αλλά στην Άνω Ποριά.

Ο Στέλιος Μάινας θα πάρει ένα κομβικό ρόλο – κλειδί και θα γίνει Βρουλάκης, στεκόμενος στο πλευρό της Μαρίνας και της Αργυρώς που επανεμφανίζεται στο προσκήνιο δίνοντας νέα στοιχεία για τη βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες.