×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σαββίδης: Μετά την εφημερίδα «σκούπα» και στο Open TV;


    Sportime Team

Σαββίδης: Μετά την εφημερίδα «σκούπα» και στο Open TV;


Οι αλλαγές στον Τύπο, είτε τον έντυπο είτε την τηλεόραση, είναι σαρωτικές το τελευταίο διάστημα. Και ο Ιβάν Σαββίδης είναι από τους επιχειρηματίες που έχει σχέση και με τα δύο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το Έθνος το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου πριν από λίγες ημέρες έσκασε σαν βόμβα καθώς ακόμα και να κάτι τέτοιο σιγοψιθυριζόταν ως προοπτική, άφησε αφενός πολλούς εργαζόμενους δίχως δουλειά, αφετέρου ήταν ένα «μαγαζί» που είχε περάσει από 40 κύματα από το καλοκαίρι του 2017 καθώς έκλεισε και ο τίτλος πέρασε στην εταιρία συμφερόντων Σαββίδη μετά από δημοπρασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από τον Σαββίδη για τον Γιαννακόπουλο!

Ωστόσο όπως αναφέρεται σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αυτό μάλλον θα είναι η αρχή.

Τι ακολουθεί; Το OPEN TV όπου επίσης αφεντικό είναι ο Σαββίδης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «zoornalistas»: «Μετά τη σφαγή στο «Έθνος»,.. φαίνεται πως η κατάσταση «συμμαζέματος» θα συνεχίσει και στο Open. Ήδη αρκετοί από τους μόνιμους συνεργάτες που είναι με μπλοκάκι έχουν ενημερωθεί ότι προς το παρόν οι συμβάσεις τους δεν θα ανανεωθούν, ενώ από τα υψηλά κλιμάκια τηρείται… σιγή ιχθύος.
Και η ΕΣΗΕΑ ξανά σφυρίζει αδιάφορα και να κάνει τα μπάνια της…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έσπασε» τα κοντέρ της τηλεθέασης το ΠΑΟΚ-Άγιαξ

Όπως και να χει για μία ακόμα φορά οι ανακατατάξεις στον Τύπο είναι μεγάλες ειδικά από τη στιγμή που τα διαδικτυακά Μέσα (portals, web tv, web radio κοκ) κερδίζουν συνεχώς έδαφος σε σχέση με τις μέχρι τώρα παραδοσιακές πηγές ενημέρωσης.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.


Τελευταία Νέα