MEDIA

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν μεταμφιέζεται σε οικιακή βοηθό!

Νέο απολαυστικό επεισόδιο για την σειρά «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» απόψε Παρασκευή στις 21::00 στο Mega.
Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Ο Μπούκουραν μεταμφιέζεται σε οικιακή βοηθό!

Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα επιστρέφουν απόψε στις 21:00 το βράδυ στις τηλεοράσεις και το Mega με ένα νέο ξεκαρδιστικό επεισόδιο.

Η σειρά του Mega «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» έχει κερδίσει του τηλεθεατές η οποίοι έχουν φέρει την κωμική σειρά στην πρώτη θέση για την τηλεθέαση τις προηγούμενες δύο εβδομάδες. Αν κρίνουμε από αυτά που θα προβληθούν στο σημερινό επεισόδιο, δύσκολα θα χάσουν την πρωτιά για 4η συνεχόμενη εβδομάδα.

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Το 4ο επεισόδιο της σειράς φέρει τον τίτλο «Απιστία με αξιοπρέπεια». Γιατί αυτό ακριβώς θα δούμε για άλλη μια φορά, τις περιπέτειες της άπιστης Πένης η οποία προσπαθεί να κρατήσει ταυτόχρονα και την αξιοπρέπειά της.

Η Πένη θα συνεχίσει να κρύβει τον Μπουκουράν στο πατρικό της σπίτι στο Καλαμίτσι. Ωστόσο, το σπίτι αυτό επισκέπτεται συχνά ακόμη ένα άλλο παράνομο ζευγάρι. Η αδερφή της Πένης, η Πωλίνα, βρίσκεται συχνά με τον εραστή της Τόλη Κακαλιούρα. Το γεγονός αυτό θα οδηγήσει την Πένη στα όρια της κρίσης!

Ταυτόχρονα, στο Μπουρουντάνι, οι πολιτικές ίντριγκες και οι συγκρούσεις για την εργολαβία συνεχίζονται. Πάνω που ο Λυκούργος μετά την συμμαχία του με τη Φωτό αποκτάει το πάνω χέρι, ο δήμαρχος Μπακλάφας βρίσκεται μπλεγμένος με… αρχαία!

Κατά την διάρκεια έργων στο σπίτι του, ο εργολάβος που δεν είναι άλλος από τον Τόλη Κακαλιούρα βρίσκει αρχαία. Έτσι, ο πονούργος Τόλης εκβιάζει τον δήμαρχο ότι θα καλέσει την αρχαιολογία αν δεν του δώσει την δεξαμενή.

Πέρα από αυτό, ο Λυκούργος θα πρέπει να αντιμετωπίσει και την αδίστακτη Λίτσα Μπακλάφα η οποία κάποτε δέχτηκε την απόρριψη από τον Λυκούργο και δεν το έχει ξεπεράσει.

Τέλος, η Πωλίνα θα δανειστεί το αμάξι της Πένης για να πάει στο ραντεβού της στο Καλαμίτσι. Έλα όμως που η μοίρα τα ‘θελε να χαλάσει πάλι η περίφραξη του εξοχικού και ο Λυκούργος με τον Βασίλη πηγαίνουν να την επιδιορδώσουν…

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Spoiler επόμενων εβδομάδων

Παρασκευή 12/11

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5
Το δανεικό αυτοκίνητο που πήρε η Πωλίνα από την αδερφή της την Πένη προκειμένου να πάει στο πατρικό τους στο Καλαμίτσι γίνεται αιτία για μια σειρά από παρεξηγήσεις. Η Πωλίνα σκοπεύει να συναντήσει στο σπίτι τον εραστή της, Τόλη Καλιακούρα. Τα μπερδέματα και με την παρουσία του Μπουκουράν στο σπίτι είναι ατελείωτα. Το βασικό μπέρδεμα όμως είναι στο μυαλό του Λυκούργου ο οποίος πιστεύει πως η Πένη είναι ερωμένη του βασικού επαγγελματικού του ανταγωνιστή, του Τόλη Κακαλιούρα.

Παρασκευή 19/11

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6ο

Η Πένη με πολύ κόπο ξεφεύγει απ όλες τις κακοτοπιές και καταφέρνει να κρύβει από τους πάντες την παρουσία του Μπουκουράν. Ο Μπουκουράν παραμένει κρυμμενος στο πατρικό της Πένης στο Καλαμίτσι αλλά το συγκεκριμένο σπίτι δείχνει να μην είναι ένα ασφαλές καταφύγιο. Η Πένη σκέφτεται να ρισκάρει όσο δεν πάει. Να κρύψει τον Μπουκουράν μέσα στο ίδιο της το σπίτι αλλά η ιδέα της είναι ακόμα πιο εξτρίμ. Του προτείνει να μεταμφιεστεί σε οικιακή βοηθό με το όνομα Αναμπέλα.Η κατάσταση είναι οριακή και γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη όταν μια μέρα η Αναμπέλα έχει ένα μικρό ατύχημα.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

ΣΧΟΛΙΑ