Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα είναι ένα θεατρικό φαινόμενο με τηλεθέαση.

Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα αναμένεται να είναι ένα από τηλεοπτικά φαινόμενα της σεζόν. Στο MEGA τρίβουν τα χέρια τους ήδη και περιμένουν περισσότερα.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Να σας πω πως περίμενα κάτι λιγότερο, ψέματα θα σας πω. Απλώς η εκκίνηση στην τηλεθέαση ήταν κάτι το εξωπραγματικό. Στο MEGA μάλιστα περιμένουν ακόμα περισσότερο. Δικαίως.

Ας μην το κουράσουμε πολύ. Απλώς ένα σχόλιο θέλουμε να κάνουμε ως Sportime. Είτε βλέπει κάποιος Άγριες Μέλισσες, είτε την εξαιρετική σειρά του Alpha Σασμός, μια στάση στο μεγάλο κανάλι την κάνει. Σε αρκετά προγράμματα είναι αλήθεια, αλλά το φαινόμενο λέγεται Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να μεταφέρεις… θεατρικότητα στη μικρή οθόνη. Τουναντίον. Είναι από τα δυσκολότερα πράγματα. Εκτός και έχεις την ορθή συνταγή και το κατάλληλο casting. Το πρώτο επεισόδιο που είδαμε ήταν όπως το περιμέναμε και ακόμα καλύτερο. Αυτός ήταν και ο λόγος που σάρωσε στην τηλεθέαση σπάζοντας τα κοντέρ και ενδεχομένως να πάει ακόμα και πιο ψηλά.

Πολλοί οι λόγοι της επιτυχίας. Το χιούμορ, ο ωραίος τρόπος που θίγει η σειρά τη συμβίωση στη χώρα μας των Αλβανών και όχι μόνο. Οι σκηνές κατορθώνουν να μεταφέρουν τη σκηνή του θεάτρου στην οθόνη μας. Πράγμα δύσκολο. Το ακόμα δυσκολότερο είναι να κρατήσεις κοινό σε σίριαλ με επεισόδιο από εβδομάδα σε εβδομάδα. Εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα και σε επανάληψη

Από το κανάλι έχουν αποφασίσει να έχουν και σε επαναλήψεις τα επεισόδια. Για παράδειγμα το πρώτο επεισόδιο θα παίξει για πρώτη φορά σε επανάληψη πριν από την πρεμιέρα που θα έχει το Σπίτι με το MEGA. Εκεί η εκκίνηση γίνεται με Νατάσσα Θεοδωρίδου. Γενικώς θέλουν να φτάσουν σε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, να αποτελέσει ναυαρχίδα. Ένας κράχτης.