Οι εργασίες στο ΣΥΡΙΖΑ TV κυλούν με γοργό ρυθμό! Ήδη το διαδικτυακό κανάλι, που θα εμφανιστεί στον… αέρα σε λίγες εβδομάδες βρήκε την παρουσιάστριά του.

Σύμφωνα με τον Espresso, η Στέλλα Γκαντώνα είναι η εκλεκτή της Κουμουνδούρου. Η Γκαντώνα ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Open, μετά την απουσία της εγκυμονούσας Νίκης Λυμπεράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβαίνει τώρα! Η «Θάλεια» σαρώνει την Αττική

Η Γκαντώνα ανακοίνωσε την απόφασή της στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, αποχώρησε και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της επιστροφής της μέσω διαδικτύου στο ΣΥΡΙΖΑ TV.

«Τελευταίο δελτίο για τη φετινή σεζόν και δύο χρόνια δημιουργικά, γεμάτα δυνατές εμπειρίες κλείνουν τον κύκλο του Open. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, δημοσιογράφους και τεχνικούς, γιατί δίχως αυτούς “αέρας” δεν υπάρχει. Είμαι πολύ περήφανη για όλα όσα καταφέραμε παρέα παιδιά…

Ευχαριστώ, επίσης, το σταθμό για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε, ως σήμερα, στο πρόσωπό μου. Καλό καλοκαίρι να έχουμε. Να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, να πάνε μακριά οι …τοξίνες και πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε. Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξής σας»., έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook.