Κι επίσημα στο δυναμικό του MEGA Channel ανήκει η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς το κανάλι ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του.

Κι επίσημα στο δυναμικό του MEGA Channel ανήκει η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς το κανάλι ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους.

Κι επίσημα στο δυναμικό του MEGA Channel ανήκει η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς το κανάλι ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους.

Το MEGA Channel έκανε γνωστό ότι ξεκινά τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, και όπως γνωστοποίησε το κανάλι η όμορφη παρουσιάστρια θα αναλάβει εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

«Η ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΣΤΟ MEGA. Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η ήρεμη δύναμη της ψυχαγωγίας.

Το γελαστό πρόσωπο που εμπιστεύεται και ακολουθεί ο τηλεθεατής επειδή εμπιστεύεται την αλήθεια και την αυθεντικότητά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου διαθέτει το σπάνιο χάρισμα της ζεστής και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον κόσμο κι αυτό την κάνει ξεχωριστή.

Από το ξεκίνημά της στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι σήμερα διατηρεί στο ακέραιο τον αυθορμητισμό της και την θετική της προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν την εκπομπή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται στο MEGA και θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακα μας. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε πολλές ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τη νέα προσθήκη στην οικογένεια του.

Θυμίζουμε ότι μέχρι πέρσι η έμπειρη παρουσιάστρια ήταν κεντρική παρουσιάστρια στην εκπομπή «Ελα Χαμογέλα» στο κανάλι Open.

Επίσης πριν από λίγο καιρό η Σίσσυ είχε συγκλονίσει, όταν μίλησε για την αρρώστια της μητέρας της.

Χρηστίδου: Η φωτογραφία που πόσταρε «σπάει ταμεία»

Πετσέτα θαλάσσης Sportime: πράγματα που οπωσδήποτε πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα σου μαζί με αυτήν.