ΣΚΑΪ: Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (pics)

Κοντά σε συμφωνία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε έρθει ο ΣΚΑΪ, προκειμένου το γνωστό μοντέλο να παρουσιάζει εκπομπή στο σταθμό. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν, με την Ηλιάνα να ενημερώνει το κανάλι ότι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Alpha. Έτσι μετά το φιάσκο αυτό ο ΣΚΑΪ άρχισε να ψάχνει τον άνθρωπο που θα την...

Κοντά σε συμφωνία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε έρθει ο ΣΚΑΪ, προκειμένου το γνωστό μοντέλο να παρουσιάζει εκπομπή στο σταθμό.

Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν, με την Ηλιάνα να ενημερώνει το κανάλι ότι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Alpha.

Έτσι μετά το φιάσκο αυτό ο ΣΚΑΪ άρχισε να ψάχνει τον άνθρωπο που θα την αντικαταστήσει και φαίνεται ότι τον βρήκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας θα παίξει το τελευταίο του… χαρτί (vid)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, εκείνοι που αναμένεται να πάρει τη θέση της είναι η Ιωάννα Μαλέσκου, που θα συμμετάσχει σε ένα ριάλιτι μεταμορφώσεων.

Η μεταμόρφωση αυτή θα αφορά και την εμφάνισή τους με ειδικούς της μόδας που θα «πέφτουν» πάνω τους με σκοπό ένα συνολικό makeover.

 

View this post on Instagram

 

Η ζωή δε γίνεται ποτέ ευκολότερη. Εσύ γίνεσαι πιο δυνατός. Κάντε υπομονή και έχετε πίστη. Εβδομάδα των Παθών αυτή που διανύουμε. Εβδομάδες των Παθών και των πασχόντων, των νουσούντων, των ασυμπτωματικών, των εκλιπόντων, των υγιών.. των πάντων όλες αυτές που πέρασαν , που περνούν και που έπονται. Τι δοκιμασία Θεέ μου..αναρωτιέμαι καθημερινά εγώ, εσείς, ο κόσμος όλος. Υγεία. Ανεκτίμητης αξίας αγαθό. Το εκτιμάμε πια όσο ποτέ (ίσως) άλλοτε. Στέλνω την αγάπη μου και τις πιο θερμές ευχές μου σε όλο τον κόσμο. Κι εσείς που με ρωτάτε, τι έχω πάθει, πού έχω εξαφανιστεί.. Εδώ είμαι. Και δεν εννοώ το instagram. Το κανονικό εδώ. Που δε γνωρίζει γεωγραφικά όρια. Να είστε λοιπόν κι εσείς αληθινά εκεί. Στο δικό σας εδώ. Για εσάς και όσους αγαπάτε. Καλή Ανάσταση!

A post shared by 👑 Ioanna Maleskou 👑 (@imaleskou) on

 

View this post on Instagram

 

Mένουμε Σπίτι και φροντίζουμε εμάς και όσους αγαπάμε. Κυρίως όμως φροντίζουμε να προστατεύσουμε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη. Κι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με την υπεύθυνη στάση μας απέναντι στη σοβαρότητα της κατάστασης. Λέγεται ατομική ευθύνη όμως ταυτόχρονα συνιστά και κοινωνική και μαζική και.. ευθύνη που αφορά και επηρεάζει όλους μας. Κι αυτό περνάει από το χέρι μας. Κι είναι μία ακόμη ένδειξη για το πόσο σπουδαίο ρόλο φέρει καθένας και καθεμία από εμάς. Ενωμένοι μπορούμε. Συντεταγμένοι προς κοινή κατεύθυνση, προς το κοινό καλό. Ας προσέχουμε και όλα θα πάνε καλά. Για όσο η υγεία μου το επιτρέπει, σας υπόσχομαι ότι καθημερινά θα σας κρατώ συντροφιά, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης. Σήμερα με συγκινήσατε με τα μηνύματά σας και τις ευχές, ιδίως σήμερα που ακόμη και οικογένειες και άνθρωποι που εργάζονταν ή που υπό άλλες συνθήκες δεν είχαν δυνατότητα να μείνουν σπίτι..πόσο μάλλον να παρακολουθήσουν τηλεόραση..επικοινώνησαν μαζί μου. Σας ευχαριστώ. Είμαι μαζί σας. Είμαι εδώ. Να προσέχετε, να φροντίζετε την υγεία σας και να χαμογελάτε. Ολα θα πάνε καλά. Κι όταν όλο αυτό περάσει. . Όλα θα είναι διαφορετικά. Κρατήστε τα θετικά. Κρατήστε ψυχραιμία. Κρατήστε και αποστάσεις σωματικά . . όχι όμως ψυχικά ! Περαστικά σε όσους νοσούν και υπομονή και προσοχή σε όλους μας. ❤

A post shared by 👑 Ioanna Maleskou 👑 (@imaleskou) on