×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δείτε πως προσπάθησε ο ΣΚΑΪ να δικαιολογήσει την απόλυση του Αλμπάνη


    Γεωργία Τσιαρλή

Δείτε πως προσπάθησε ο ΣΚΑΪ να δικαιολογήσει την απόλυση του Αλμπάνη


Εδώ και μερικές ημέρες ο Αντίνοος Αλμπάνης αποτελεί παρελθόν από τον ΣΚΑΪ και έγινε χαμός στα social media, ωστόσο ο τηλεοπτικός σταθμός διευκρίνισε κάποια πράγματα. 

Ο γνωστός ηθοποιός που δάνειζε τη φωνή του στα τρέιλερ του σταθμού πλέον δεν εργάζεται για τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου. Μόλις έγινε γνωστή η αποχώρηση του οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκαναν λόγο για “απόλυση καρκινοπαθή” ή για… εκδικητική κίνηση εκ μέρους του ΣΚΑΪ επειδή ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό συνέντευξη για την περιπέτεια της υγείας του.

Από τον ΣΚΑΪ βέβαια λένε ότι είναι “αστεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας” και μάλιστα όπως επισημαίνεται δεν πρόκειται για απόλυση, αλλά για διακοπή συνεργασίας καθώς ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν εξωτερικός συνεργάτης του σταθμού.

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν τον ΣΚΑΪ στην λήξη της συνεργασίας με τον γνωστό ηθοποιό εξηγούσαν πως «δεν υπάρχει απολύτως κανένα προσωπικό θέμα, ωστόσο ήταν επιλογή του καναλιού να αλλάξει φωνή στο σπικάζ των τρέιλερ, θέλοντας να δώσει διαφορετικό στίγμα και ταυτότητα σε αυτά».

 

View this post on Instagram

 

: Kick-off the winter season with a warm cable knit #GANT #7Decades7Icons #TheCableKnit

A post shared by @ _andinoos on

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα