Κάτι φαίνεται να... ξαναψήνεται για το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ. Δείτε αναλυτικά.

Κάτι φαίνεται να... ξαναψήνεται για το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ.

Τι γίνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το «Κάτι ξαναψήνεται»; Το μαγειρικό reality που κάνει τη δεύτερη θητεία του στο ΣΚΑΪ μετά την επιτυχημένη πορεία του στον Alpha, κέρδισε τις εντυπώσεις και έφερε αξιοπρεπή ποσοστά στην τηλεθέαση.

Παρόλα αυτά, αναμένεται να ρίξει οριστικά αυλαία το καλοκαίρι, χωρίς όμως να συμπαρασύρει και την συνεργασία της Κωνσταντίνας με το κανάλι.

Αντίθετα, η queen Ντίνα θα παραμείνει στο δυναμικό του καναλιού, αναλαμβάνοντας πιθανότατα ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, στην πρωινή ή στη μεσημεριανή ζώνη.

Η Ιωάνα Μαλέσκου άλλωστε θεωρείται δεδομένο πως θα αποτελέσει παρελθόν για το σταθμό του Φαλήρου και η 34χρονη Ροδίτισσα δείχνει ιδανική για να πάρει τη θέση της, αφού έχει εμπειρία στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Όσο για το «Κάτι ξαναψήνεται», ενώ αρχικά είχε πέσει στο τραπέζι η ιδέα να συνεχίσει με άλλο πρόσωπο στην παρουσίαση ή ακόμα και χωρίς κεντρικό παρουσιαστή, όπως γινόταν για χρόνια, τελικά το κανάλι προτιμά να αναζητήσει κάποια άλλη παραγωγή για να καλύψει το κενό στην απογευματινή ζώνη, ίσως και το ανανεωμένο «My style rocks».