ΣΚΑΪ - Λιάγκας: «Φύλλο και φτερό» το συμβόλαιο (vid)

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει πίσω από τις σχέσεις του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Λιάγκα αναφορικά με τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Ο παρουσιαστής, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», «ξεσκονίζει» το συμβόλαιό του για να απαντήσει σε κάθε τοποθέτηση των ανθρώπων του ΣΚΑΙ, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επαναληφθεί το σκηνικό με τον ΑΝΤ1, δηλαδή να...

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει πίσω από τις σχέσεις του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Λιάγκα αναφορικά με τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ο παρουσιαστής, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», «ξεσκονίζει» το συμβόλαιό του για να απαντήσει σε κάθε τοποθέτηση των ανθρώπων του ΣΚΑΙ, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επαναληφθεί το σκηνικό με τον ΑΝΤ1, δηλαδή να έχει συμβόλαιο, να πληρώνεται κανονικά, χωρίς τηλεοπτική παρουσία.

Φυσικά αυτό το ενδεχόμενο είναι κάτι που δεν θέλει ούτε να ακούει στα αυτιά του ο Γιώργος Λιάγκας, αφού ο ίδιος θέλει να αναλάβει την late night ζώνη του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή του είναι σίγουρο ότι δεν θα πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν και εκκρεμεί ένα ραντεβού με τον σταθμό για να συζητηθεί τόσο η παραμονή του στο κανάλι, όσο και το πόστο που θα αναλάβει αν θα παραμείνει.