Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά ήταν από τα πρώτα άτομο που ο κορονοϊός «χτύπησε» και τη χώρα μας. Ωστόσο πέρασαν οι μέρες και επιστρέφει από αύριο (30/3) στις οθόνες μας. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε και δεύτερο τεστ το οποίο ήταν αρνητικό κι έτσι μπορεί να επιστρέψει κανονικά στην εκπομπή της στον ANT1. Το «Πρωινό» επιστρέφει, ωστόσο εκτός...

Η Φαίη Σκορδά ήταν από τα πρώτα άτομο που ο κορονοϊός «χτύπησε» και τη χώρα μας. Ωστόσο πέρασαν οι μέρες και επιστρέφει από αύριο (30/3) στις οθόνες μας.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε και δεύτερο τεστ το οποίο ήταν αρνητικό κι έτσι μπορεί να επιστρέψει κανονικά στην εκπομπή της στον ANT1.

Το «Πρωινό» επιστρέφει, ωστόσο εκτός από ψυχαγωγικό χαρακτήρα θα έχει και ενημερωτικό. Μάλιστα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Άρης Καβατζίκης, ο μάγειρας Βασίλης Καλλίδης και η Νάνσυ Παραδεισανού θα βρίσκονται κανονικά στο πλάι της.

Φυσικά δεν θα βγαίνουν όλοι κάθε μέρα στην εκπομπή αλλά εκ περιτροπής. Κάποιοι θα βρίσκονται στο στούντιο με αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους και κάποιοι μέσω Skype.

Όπως επίσης με Skype θα γίνεται και η στήλη με τα ζώδια της από την Λίτσα Πατέρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η αγαπημένη μας παρέα επιστρέφει!! 😊😊✨✨ #ToPrwino με τη Φαίη Σκορδά από Δευτέρα στις 10:00 στον #ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ToPrwino (@toprwino_ant1) στις