Αν θέλετε να μάθετε όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, Σκοτεινή θάλασσα, είστε στο σωστό μέρος!

Αν θέλετε να μάθετε όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, Σκοτεινή θάλασσα, είστε στο σωστό μέρος!

Σκοτεινή θάλασσα επόμενα επεισόδια: Έναν μικρό… χαμό αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς η Σκοτεινή θάλασσα σύμφωνα με το νέο «Σκοτεινή θάλασσα spoiler» του Sportime.

H νέα σειρά του Mega έχει καταφέρει να σταθεί ανταγωνιστικό στην τηλεθέαση, αποκτώντας το δικό της κοινό από την πρώτη ημέρα της προβολής.

Μέσα από το Sportime πληροφορηθήκατε για το γεγονός πως ο Χρήστος καταρρέει από τα μυστικά της Άννας, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Ακολουθούν όσα θα δούμε στα επεισόδια:

  • στις 7 Φεβρουαρίου
  • στις 8 Φεβρουαρίου
  • Σκοτεινή Θάλασσα επόμενα επεισόδια

   Επεισόδιο 11

   Τίτλος επεισοδίου: «Μακρινή μητέρα»

   Ο Χρήστος προσπαθεί να διαχειριστεί το βάρος της πρόσφατης αποκάλυψης για το κρυφό παρελθόν της Άννας. Αποφασίζει να ψάξει στο σπίτι της Ξένιας όταν εκείνη λείπει. Βρίσκει ένα γράμμα του Μιχάλη, που εμμέσως ενοχοποιεί την Ξένια για την εξαφάνιση της Άννας.

   Στο μεταξύ ο Ζήσης τσακώνεται με τον Σάββα και φεύγει από το σπίτι. Μετακομίζει προσωρινά στο τροχόσπιτο της Λιάνας, ενώ παράλληλα ζητάει τη βοήθεια του Σάκη για να βρει δουλειά, ο οποίος, όμως, δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να του προτείνει. Ο Γιάννης συγκρούεται με τον Ηρακλή, κατηγορώντας τον ότι «μαγείρεψε» τις μετρήσεις για τη μόλυνση της λιμνοθάλασσας ώστε να καλύψει την εταιρεία.

   Επεισόδιο 12

   Τίτλος επεισοδίου: «Το φιλί»

   Η Ξένια αναρρώνει στο σπίτι μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε, ενώ ο Χρήστος, ο Κωστής και ο Ηρακλής κάνουν μια άβολη κουβέντα. Ο Ηρακλής, σοκαρισμένος, μαθαίνει για την αυτοκτονία του Μιχάλη και για το παρελθόν του. Η συζήτηση τελειώνει απότομα, με τον Ηρακλή και τον Χρήστο να πιάνονται στα χέρια. Όταν η Ξένια συνέρχεται, κάνει μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Χρήστο. Δηλώνει αθώα.

   Ο Χρήστος φαίνεται να την πιστεύει. Στο μεταξύ ο Ζήσης κάνει ένα μεροκάματο στον κήπο του Σάκη, με την Έλλη να τον φλερτάρει διακριτικά. Η Όλγα του ζητάει να έρθει σπίτι για φαγητό και ο Ζήσης δέχεται. Ο Χρήστος έρχεται πολύ κοντά με τη Σμαρώ.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο