×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σούπερ Μπάλα- Total Football- Αθλητική Κυριακή: Στο νήμα ο νικητής αυτή τη φορά


    Sportime Team

Σούπερ Μπάλα- Total Football- Αθλητική Κυριακή: Στο νήμα ο νικητής αυτή τη φορά. Σούπερ Μπάλα- Total Football- Αθλητική Κυριακή: Η αθλητική τριπλέτα της...


Σούπερ Μπάλα- Total Football- Αθλητική Κυριακή: Η αθλητική τριπλέτα της Κυριακής, ωστόσο μόνο ένας είναι ο νικητής στη μάχη της τηλεθέασης. 

Σούπερ Μπάλα- Total Football- Αθλητική Κυριακή: Κάθε Κυριακή σχολιάζουν την αθλητική δράση των πλέι οφ της Super League 1.

Για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή η αθλητική εκπομπή του MEGA έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης. Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή που παρουσιάζει ο Αντώνης Καρπετόπουλος, Σούπερ Μπάλα Live, συγκέντρωσε 4,98% στο γενικό σύνολο και 2,99% στο δυναμικό κοινό.

Η εκπομπή του Open Tv, Total Football κατάφερε να πάρει την πρωτιά από το Mega και να τερματίσει στην πρώτη θέση της προτίμησης του δυναμικού κοινού για την Κυριακή που μας πέρασε (21/6).

Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή που παρουσιάζει η Χριστίνα Βραχάλη και ο Πάνος Βόγλης συγκέντρωσαν 4,98 % στο γενικό σύνολο, ενώ η μεγάλη διαφορά εντοπίζεται στο δυναμικό κοινό, έχοντας 5,25 %.

Τέλος η Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ, μια κλασσική αξία για τους πιο παλιούς και αυτό φαίνεται από τη τηλεθέαση που έχει στο γενικό σύνολο 4,47% και στο δυναμικό κοινό (15-44) είχε 2,82%.


Τελευταία Νέα