×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σπαλιάρας και Σωτηρίου στο Μεξικό για σειρά του Netfilx (vids)


    Sportime Team

Σπαλιάρας και Σωτηρίου στο Μεξικό για σειρά του Netfilx (vids)


Ο γνωστός σταρ Γιάννης Σπαλιάρας και η ανερχόμενη ταλαντούχα ηθοποιός Χριστίνα Σωτηρίου πρωταγωνιστούν σε ισπανική σειρά.

Ξημερώματα Πέμπτης έφτασαν στο Μεξικό ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Χριστίνα Σωτηρίου, για να συμμετάσχουν στον 7ο κύκλο της γνωστής Ισπανικής παραγωγής του τηλεοπτικού δικτύου Telemundo, θυγατρικό της NBC Universal. Πρόκειται για την επιτυχημένη αστυνομική σειρά «The Lord of the Skies», η οποία θα προβληθεί από το Netflix και αναφέρεται στη ζωή του Αμάδο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του ’90 στο Μεξικό.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας υποδύεται έναν πράκτορα της CIA, ελληνικής καταγωγής, ενώ η Χριστίνα Σωτηρίου, υποδύεται την κόρη του. Οι δύο ηθοποιοί θα πάρουν μέρος σε 15 επεισόδια του 7ου κύκλου, τα οποία αυτές τις μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα και θα ολοκληρωθούν το φθινόπωρο με κάποια ακόμα στην Μύκονο.


Ο Γιάννης Σπαλιάρας πριν ταξιδέψει για Μεξικό, τόνισε: «Πηγαίνω στο Μεξικό για μια ξένη παραγωγή, ένα σίριαλ. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα… Πέρασα αρκετά κάστινγκ, έστειλα πολλά βίντεο στα ισπανικά και τελικά πήρα το ρόλο. Το σίριαλ αφορά στη ζωή του Αμάδο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του ’90. Εγώ θα είμαι ένας πρώην πράκτορας της CIA, ελληνικής καταγωγής, που συνεργάζομαι εκεί… Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε. Εχω κλείσει για 15 επεισόδια, νομίζω ότι είναι πολύ για 1ο ρόλο σε ξένη παραγωγή. Είναι πολύ δύσκολο με τα ισπανικά, κάνω προσπάθεια.

H Χριστίνα Σωτηρίου (Photo Credit: Stefanos Tamvakis)

Είμαι ήδη κουρασμένος γιατί με το Μεξικό έχουμε 8 ώρες διαφορά, οπότε όλα τους τα μέιλ και τα συμβόλαια που μου έστελναν έρχονταν στις 2 το βράδυ και μετά διάβαζα μέχρι το πρωί, οπότε έχω κοιμηθεί ελάχιστα αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Το Trailer της σειράς 

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.


Τελευταία Νέα