Sportime

Σπύρος Παπαδόπουλος: Με αυτή τη σειρά θα συνεχίσει στην ΕΡΤ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναμένεται να συνεχίσει και του χρόνου στην ΕΡΤ, με μία ρομαντική κομεντί.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος συνεχίζει στην ΕΡΤ και για τη νέα σεζόν αν φυσικά οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τη νέα σειρά, μία ρομαντική κομεντί.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος συνεχίζει στο δυναμικό τηςΕΡΤ και με τη νέα σεζόν αν φυσικά οριστικοποιηθεί η συμφωνία με το κανάλι για τη νέα σειρά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής αποθεώθηκε δύο χρόνια τώρα με τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι». Το τέλος του δραματικού θρίλερ όμως ανοίγει νέους ορίζοντες για τον ίδιο ο οποίος όπως φαίνεται αλλάζει τελείως ύφος του χρόνου.

Όπως αποκαλύπτει η RealNews, με μία ρομαντική κομεντί θα επιστρέφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην ΕΡΤ. Η νέα σειρά επίσης σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά προτάθηκε στην κρατική τηλεόραση και θέλει τον Παπαδόπουλο στον πρωταγωνιστικό ρόλο ενός δυνατού Love story. Όλα θα κριθούν από την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Πηγή mediatime.gr

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα