Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θα συνεχίσει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ετοιμάζει ένα νέο εγχείρημα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θα συνεχίσει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Αντίθετα ετοιμάζει μία νέα εκπομπή.

Αυτή θα συνδυάζει το τραγούδι με την ικανότητα του να παίρνει επιτυχημένες συνεντεύξεις. Η πρόταση σχεδιάζεται ήδη με την παραγωγό του στην Βίκυ την Λάσκαρη και θα κατατεθεί στο Mega αλλά και την ΕΡΤ. Με την δημόσια τηλεόραση είχε μία αρμονική συνεργασία και στο παρελθόν.

Όπως όμως αποκάλυψε «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, του έγινε πρόταση και για συγκεκριμένο ρόλο, στο επιτυχημένο σήριαλ «Άγριες Μέλισσες».

Γι’ αυτό το γεγονός τόνισαν χαρακτηριστικά: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε δεχθεί κρούση στην αρχή της περσινής σεζόν, για να κάνει τον ρόλο του Δούκα, στις Άγριες Μέλισσες. Είχε όμως το στην υγειά μας ρε παιδιά, είχε θέατρο, είχε πολλές υποχρεώσεις και δεν προλάβαινε να αναλάβει και αυτή την δουλειά.

Ο Λεωνίδας Κακούρης είχε μιλήσει αρχικά για τον ρόλο του Μιλτιάδη, γιατί δεν ήθελε να κάνει όπως στην προηγούμενη του δουλειά τον ρόλο του κακού.

Οπότε αρχική σκέψη των σεναριογράφων ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος να αναλάβει τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού και ο Λεωνίδας Κακούρης αυτόν του Μιλτιάδη. Παρόλα αυτά επειδή δεν μπόρεσε ο κ. Παπαδόπουλος, έτσι τελικά ο Λεωνίδας Κακούρης αποδέχθηκε να αναλάβει τον ρόλο που στην αρχή δεν επιθυμούσε να πάρει.

Οπότε μπορεί να βλέπαμε να έχει διαφορετική μορφή το σήριαλ, απ’ ότι έχει πάρει πλέον με τους υπάρχοντες ηθοποιούς. Ίσως να ταίριαζε και ο ρόλος του Δούκα περισσότερο στον Σπύρο. Φυσικά όλα αυτά θα μείνουν στην θεωρία αφού δεν μετουσιώθηκε η ιδέα που υπήρχε σε πράξη».

Στην Υγεία Μας – Η νέα εκπομπή που θα κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Ραϊάν Ααμπίντ: Προτάθηκε και τον εξετάζει ο Ολυμπιακός (vid)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.