ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Τέλος με Τάιλερ; Το ταξίδι στην Αμερική και οι σκιές

Προβλήματα στη σχέση του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ μετά από τις αλλαγές στη ζωή τους...
Στέφανος Κασσελάκης: Τέλος με Τάιλερ; Το ταξίδι στην Αμερική και οι σκιές

Ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να περνάει δύσκολες στιγμές στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα με τον σύζυγό του Τάιλερ. Ο νεοκλεχθής πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή του και την πολιτική του επιτυχία να επηρεάζουν την προσωπική του ζωή.

Η πρώτη ένδειξη για το ζήτημα που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι έρχεται φυσικά από τις εμφανίσεις του Τάιλερ στο πλευρό του συζύγου του τόσο δημοσίως όσο και στα social media. Η απουσία του Τάιλερ από τις δημοσιεύσεις του είναι αισθητή.

Εντύπωση όμως έκανε κυρίως η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηρώδειο για τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στην οποία βρισκόταν μόνος του.

Η μεγάλη αλλαγή που βιώνει ο Στέφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν επηρεάζει μόνο τη ζωή του ίδιου αλλά και του συζύγου του ο οποίος από την Αμερική ζει πλέον στην Ελλάδα ενώ πλέον πρέπει να προσέχει τις μετακινήσεις του ως δημόσιο πρόσωπο.

Η ένταση έχει ανέβει στη σχέση των δύο και ο μόνο τρόπος για να αποφορτιστεί είναι ένα ταξίδι πίσω στην Αμερική. Οι δυο τους σχεδιάζουν να κάνουν αυτή την επιστροφή για να δουν λίγο τη σχέση τους από την αρχή.

Παρότι λοιπόν ο ίδιος μας έχει μιλήσει μέχρι και για τα ονόματα που θα ήθελε να δώσει στα παιδιά του με τον Τάιλερ, τα πράγματα δε φαίνεται να είναι τόσο ρόδινα…

Το ενδεχόμενο χωρισμού ή παύσης για λίγο διάστημα της τόσο στενής σχέσης του ζευγαριού το βλέπουν με καλό μάτι οι σύμμαχοι του Στέφανου Κασσελακη στο ΣΥΡΙΖΑ . Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού έδωσαν μια έξτρα δημοφιλία και δημοσιότητα στο Στεφανο Κασσελακη και τον Tyler , μιας και είναι ο μεγαλύτερος ανοιχτά gay πολιτικός που έχει περάσει από τη χώρα μας.

Από δω και πέρα όμως πολλές φωνές στο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν έναν Στέφανο Κασσελακη πλήρως αφοσιωμένο στο κόμμα και στο μέλλον του. Θέλουν τα φώτα όλα στραμμένα στον νέο αρχηγό και στο κόμμα. Κάθε κοινή εμφάνιση του ζευγαριού είναι αφορμή για “μεσημεριανή” δημοσιότητα , κάτι που οι σκληροπυρηνικοί του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να αποφύγουν . Θέλουν μια δυνατή αντιπολίτευση και οχι μια αντιπολίτευση Τατιάνας Στεφανίδου.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Στέφανος Κασσελάκης και Tyler έψαχναν σπίτι… Τι άλλαξε;

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Κασσελάκης: Τέλος με Τάιλερ; Το ταξίδι στην Αμερική και οι σκιές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.