Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια για να ξεχάσω την πείνα» (vid)

Αποκαλυπτικός ο Στέφανος Ντούσκος, για όλη την προσπάθεια που έχει κάνει προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Ο Στέφανος Ντούσκος έγραψε ιστορία, καταφέρνοντας να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην κωπηλασία.

Ωστόσο για να καταφέρει να φτάσει σε αυτό το σημείο πέρασε πάρα πολλές δυσκολίες και σίγουρα… ταλαιπώρησε αρκετά το σώμα του.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το The 2Night Show, που έκανε αποκαλύψεις, λέγοντας ότι όταν ήθελε να πιάσει τα κιλά που χρειαζόταν, έτρωγε μόνο παγάκια και τσίχλες.

«Εγώ έτρωγα παγάκια, όταν ήμουν στην ελαφριά κατηγορία. Από το 2016 για να πιάσω τα κιλά και να ξεχάσω την πείνα μου, έτρωγα τσίχλες και παγάκια για να είμαι στα κιλά που πρέπει.

Αν είσαι παραπάνω στα γραμμάρια για παράδειγμα, κόβεσαι. Ήμουν στο Ρίο τότε και πιο μικρός. Δεν έτρωγα πάρα πολλά τρία τέσσερα την ημέρα. Ούτε νερό μπορείς να πιεις εκείνη την περίοδο γιατί αυξάνει τα γραμμάρια, οπότε το κάνεις για να ξεδιψάσεις και λίγο» είπε αρχικά.

Ενώ ο Στέφανος Ντούσκος κατέληξε: «Δυστυχώς το άθλημά μας το κάνουμε αφιλοκερδώς, δεν έχουμε καμία στήριξη. Ό,τι προσπαθεί κι η ομοσπονδία με χορηγούς γιατί είναι πανάκριβος κι ο εξοπλισμός. Μπορεί να κοστίζουν από είκοσι μέχρι και σαράντα χιλιάδες τα σκάφη».