Στηβ Μιλάτος: Τι απαντά ο δικηγόρος του παίκτη του Big Brother στην καταγγελία για βιασμό στη Ρόδο

Ο Στηβ Μιλάτος συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό από τουρίστρια. Ποια είναι η θέση του.

Η καταγγελία για βιασμό στο πρόσωπο του πρώην παίκτη του Big Brother έπεσε σαν κεραυνός την χτεσινή ημέρα. Ο Στηβ Μιλάτος συνελήφθη στη Ρόδο με το μοντέλο να αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία.

Η 21χρονη Αγγλίδα που τον κατήγγειλε για βιασμό ισχυρίζεται ότι την οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο μαγαζί στο οποίο δουλεύει ο Μιλάτος και ήταν το μέρος που γνωρίστηκαν. Εκεί, σύμφωνα με την ίδια, βιάστηκε από τον Μιλάτο κάτι το οποίο στη συνέχεια κατήγγειλε στην αστυνομία.

Ο Στηβ Μιλάτος συνελήφθη από την αστυνομία Λίνδου και αρνείται μέχρι στιγμής οποιαδήποτε κατηγορία με την παραδοχή ωστόσο ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση όμως ήταν συναινετική.

Ο δικηγόρος του μοντέλου, κύριος Στέλιος Αλεξανδρής, μίλησε σήμερα το πρωί στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» και παρουσίασε την γραμμή υπεράσπισης του πρώην παίκτη του Big Brother.

Αρχικά δήλωσε πως αυτή τη στιγμή γίνονται ακόμη οι ανακρίσεις οπότε δε μπορεί να πει πολλά ακόμη. Η ιατροδικαστική εξέταση θα παρουσιάσει την πραγματική εικόνα των γεγονότων σύμφωνα με τον ίδιο και θα αποδείξει την αθωότητα του εντολέα του.

Όπως ανέφερε ο Στέλιος Αλεξανδρής, υπήρξε συναινετική συνεύρεση. Μετά από ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το ποια μπορεί να ήταν τα κίνητρα της τουρίστριας ώστε να προβεί σε καταγγελία προς τον Μιλάτο ο ίδιος απάντησε πως δεν μπορεί να γνωρίζει κάτι τέτοιο, δεν είναι της αρμοδιότητάς του και αυτό είναι κάτι που μπορούν να απαντήσουν ψυχολόγοι και ψυχίατροι.

Τέλος, δήλωσε πως ο εντολέας του είναι αξιοπρεπέστατος άνθρωπος με πτυχίο πανεπιστημίου, παιδεία και ιδιαίτερη κουλτούρα και πως είναι τιμή του να τον υπερασπίζεται ώστε να αποδειχθεί η αθωότητά του.