Ο Στηβ Μιλάτος παρενέβη τηλεφωνικά σχετικά με την καταγγελία βιασμού που έγινε εναντίον του από 21χρονη τουρίστρια στη Ρόδο.

Ο Στηβ Μιλάτος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» σχετικά με την καταγγελία βιασμού που έγινε εναντίον του από 21χρονη τουρίστρια στη Ρόδο.

Στηβ Μιλάτος: Τον γνωρίσαμε μέσα από το τελευταίο Big Brother. Ένα παιδί χαμογελαστό και με πολύ χιούμορ. Το όνομά του ήρθε ξανά στην επιφάνεια για έναν καθόλου καλό λόγο.

Ο ίδιος κατηγορήθηκε για τον βιασμό μιας 21χρονης τουρίστριας στη Ρόδο, πριν αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές τον μήνα.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για το τι απαντά ο δικηγόρος του για αυτή την υπόθεση, ωστόσο αυτή τη φορά παρενέβη αυτοπροσώπως τηλεφωνικά  στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» προκειμένου να ξεκαθαρίσει για ακόμη μια φορά όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για εκείνον.

«Το αποτέλεσμα βγήκε, είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, απλά δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο θέλω να ξυπνήσω. Ο ιατροδικαστής έδειξε την αλήθεια. Νιώθω προσβεβλημένος, γιατί όλοι έχουν γίνει δικαστές της μικρής οθόνης. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό πονάει τους ανθρώπους και μπορεί να στιγματίσει κάποιον άνθρωπο. Δεν ξέρω τί σκέφτεται ο καθένας», ανέφερε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος.

«Δεν μου είπε κάτι η κοπέλα όταν απομακρυνθήκαμε. Δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, δεν υπήρχαν σημάδια», επέμεινε.

«Είναι κακό ο θύτης να γίνεται θύμα, αν σου κολλήσουν ρετσινιά σε αυτή τη χώρα, δεν φεύγει. Δεν μου ζήτησε να σταματήσω. Η κοπέλα απάντησε ότι ούτε την έσπρωξα, ούτε ότι είπε όχι, ούτε ότι φώναξε. Στην Ρόδο, υπάρχουν πολλές τέτοιες υποθέσεις και απλώς εμένα εκμεταλλεύτηκαν το όνομά μου και έγινε γνωστό», πρόσθεσε ο Στηβ Μιλάτος.

«Υπάρχουν ασφάλειες και πράγματα που κερδίζουν απ΄τη χώρα τους, Είναι σύνηθες φαινόμενο να γίνεται αυτό εδώ και παραπάνω από τα μισά περιστατικά είναι ψέματα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Τέλος, για την άσεμνη χειρονομία, είπε ότι «απάντησα σε αυτούς που εύχονταν να παθει η οικογένειά μου κακό και διάφορες αρρώστιες. Μου εύχονταν να πεθάνω, δεν ήταν κάτι άλλο».