Στοργή επόμενα επεισόδια: Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια της νέας συγκλονιστικής κοινωνικής σειρά του ΣΚΑΪ, Στοργή.

Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια της νέας συγκλονιστικής κοινωνικής σειρά του ΣΚΑΪ, Στοργή.

Στοργή επόμενα επεισόδια: Η νέα κοινωνική σειρά του ΣΚΑΪ έκανε την πρεμιέρα της με δυνατές ιστορίες ποτισμένες με οργή που αναζητούσαν τη στοργή, ενώ η συνέχεια προμηνύεται ακόμα συναρπαστικότερη!

Μέσα από το Sportime διαβάσατε την υπόθεση από τη συγκλονιστική σειρά, αλλά και όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο, όπου είδαμε ενδοοικογενειακή βία και μια απόπειρα αυτοκτονίας.

Στοργή επόμενα επεισόδια: Έγινε η μάνα για τα 4 ανήλικα αδέλφια της

Ο Καθρέφτης. Η Αλίκη, μετανιωμένη για τη συμπεριφορά της, απέναντι στη Γιατρό έχει γεμίσει το γραφείο με ανθοδέσμες, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Η Γιατρός, αν και αρχικά είναι διστακτική, αποφασίζει να την δεχτεί.

Η ιστορία της Αλίκης κρύβει πολλή μοναξιά και πόνο και η Γιατρός προσπαθεί να την κάνει να ανοιχτεί. Στο μεταξύ, η Μάρω, που νιώθει όλο και καλύτερα, εξιστορεί τις δυσκολίες που πέρασε όταν αναγκάστηκε, ανήλικη ακόμα, να γίνει η μάνα για τα τέσσερα μικρότερα αδερφάκια της.

Από την άλλη, ο Γιάννης Μακρής εμφανίζεται στο ραντεβού του εμφανώς συντετριμμένος. Η προηγούμενη συνεδρία τού ξύπνησε επώδυνες αναμνήσεις από όταν ήταν ένα φοβισμένο και αβοήθητο παιδί. Αλλά κυρίως συνειδητοποίησε ότι κι ο ίδιος αναπαρήγαγε παρόμοιες συμπεριφορές στον γιο του.

Τέλος, η Γιατρός δέχεται ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Στοργή» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.