MEDIA

Stranger Things season 4: Πότε κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν στο Netflix

Μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things». Αλλά πως η πέμπτη σεζόν της σειράς θα είναι και η τελευταία της.
Stranger Things season 4: Πότε κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν στο Netflix

Επιτέλους μετά από τρία ολόκληρα χρόνια από την τρίτη σεζόν της «Stranger Things» μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του τέταρτου κύκλου. Είχαμε μάθει από τους παραγωγούς ότι η τέταρτη σεζόν του σήριαλ του Netflix, θα χρειαζόταν χρόνο προκειμένου να βγει στις οθόνες, όμως, σαν να μην έφτανε αυτό, από πάνω ήρθε και ο κορονοϊός και πήγε το πράμα ακόμη πιο «πίσω».

Μέσω γράμματος που δημοσίευσε η πλατφόρμα και το οποίο προέρχεται από τους αδερφούς Ντάφερ μάθαμε ότι η σειρά θα χωριστεί σε δυο μέρη, με το πρώτο μέρος να κυκλοφορεί στις 27 Μαΐου και το δεύτερο την 1η Ιουλίου του 2022. Επιπλέον το γράμμα αυτό μας πληροφορεί ότι η σεζόν θα διαρκέσει περισσότερο από ότι οι προηγούμενες.

Μάλιστα έκαναν γνωστοί ότι θα υπάρξει και πέμπτος κύκλος του «Stranger Things» ο οποίος όμως δυστυχώς για τους χιλιάδες φαν της σειράς θα είναι και ο τελευταίος.

Εξήγησαν όμως ότι κάτι τέτοιο θα σημάνει απαραίτητα το φινάλε του franchise. «Υπάρχουν ακόμα πολλές ακόμα συναρπαστικές ιστορίες να πούμε στον κόσμο του «Stranger Things». Νέα μυστήρια, νέες περιπέτειες, νέοι ήρωες. Αλλά πρώτα, ελπίζουμε να μείνετε μαζί μας καθώς τελειώνουμε αυτή την ιστορία ενός ισχυρού κοριτσιού που ονομάζεται Iλεβεν και των γενναίων φίλων της, ενός κατεστραμμένου αρχηγού της αστυνομίας και μιας άγριας μαμάς, μιας μικρής πόλης που ονομάζεται Χόκινς και μιας εναλλακτικής διάστασης γνωστής μόνο ως Upside Down. Oπως πάντα, είμαστε ευγνώμονες για την υπομονή και την υποστήριξή σας», σημειώνουν στην τοποθέτησή τους την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το γράμμα των αδελφών Ντάφερ, δημιουργών του Stranger Things»

 

Λογικά αυτό που αφήνουν να εννοηθεί οι παραγωγοί της σειράς είναι πως θα πρέπει να αναμένουμε κάποια spin-offs χωρίς ωστόσο τους βασικούς χαρακτήρες και τις ιστορίες που ξέραμε ως τώρα.

Μένει πλέον να δούμε τι ακριβώς θα ακολουθήσει για το «Stranger Things» μετά τον πέμπτη κύκλο και αν το νέο κόνσεπτ δεκαετία ή γενικότερα εποχή.

Μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things». Αλλά πως η πέμπτη σεζόν της σειράς θα είναι και η τελευταία της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Stranger Things season 4: Πότε κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν στο Netflix», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.