MEDIA

Survivor 10/3 spoiler: Ο κακός Χαμός για τους μπλε με την παραγωγή! Είναι άδικος ο νέος τρόπος αγωνισμάτων;

Μπόλικη συζήτηση έχει προκαλέσει ο νέος τρόπος αγωνισμάτων ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές. Είναι δίκαιος;
Survivor 10/3 spoiler: Μπόλικη συζήτηση έχει προκαλέσει ο νέος τρόπος αγωνισμάτων ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές. Είναι δίκαιος;

Survivor spoiler 10/3: Οι μπλε έκαναν ξανά χαμό. Πανικό κανονικό. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν στο Survivor. Μόνο που αυτή τη φορά έφαγαν τα μούτρα τους από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ποιο ήταν το πρόβλημα; Ο νέος τρόπος διεξαγωγής των αγωνισμάτων.

Οι Μαχητές είχαν κάνει έναν μικρό χαμό και πριν ένα μήνα περίπου. Τότε το πρόβλημα ήταν πως οι Διάσημοι όχι απλά ήταν καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα, αλλά πήραν και καλούς παίκτες. Διότι, εκείνη την περίοδο οι Μαχητές είχαν να φάνε 20 μέρες. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι κόκκινοι πήραν και ενισχύσεις.

Τάλα και μισθοφόρος είχαν πάει με την ομάδα των κόκκινων. Ο Άγγελος Πουλής με αυτή των μπλε. Πρόβλημα ασφαλώς. Τότε οι Μαχητές έκαναν την επανάστασή τους και πέτυχε. Η παραγωγή δέχθηκε να διαλέξουν έναν παίκτη και πήραν στην ομάδα τους τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Παιδικά βιβλία και όχι μόνο στο magbox.gr! 

Αυτή τη φορά έγινε και πάλι κάτι αντίστοιχο. Ποιο ήταν το πρόβλημα; Ο διαχωρισμός πλέον των αγωνισμάτων. Θεωρούν πως έγινε σκόπιμα για να αρχίσουν να κερδίζουν ξανά οι Διάσημοι. Ποιος είναι ο λόγος; Η τηλεθέαση!

Survivor 10/3 spoiler: Τι έγινε τελικά;

Ο Ατζούν και οι συνεργάτες τους ακούν πάντα τα παράπονα των παικτών. Μέχρις ενός σημείου. Με άλλα λόγια, είναι τύποι που δεν πρόκειται να κάνουν ότι θέλουν. Στην περίπτωση του Τάλα βέβαια δεν είχαν και πολλές επιλογές.

Αυτή τη φορά όμως επιλογή είχαν. Αρχικά, η παραγωγή του Survivor εξήγησε και υπενθύμισε πως αυτό το format είχε αρχίσει πριν καν σταματήσει το σερί των κόκκινων επιτυχιών. Δευτερευόντως ήταν ένας τρόπος να αυξηθεί ο χρόνος των αγωνισμάτων. Τέλος, η παραγωγή έκανε ξεκάθαρο σε όλους πως είναι η απολύτως αρμόδια να κρίνει το ορθό και το λάθος.

Οι μπλε εντελώς άδικο δεν είχαν. Διότι, η απόσταση που έχει το γυναικείο κομμάτι σε σχέση με το αντρικό είναι τεράστια. Μάλιστα, οι γυναίκες έκριναν πάντα υπέρ τους τα παιχνίδι. Επιπρόσθετα, όταν έγινε χωριστό το πράγμα στο flag race ο Άρης Σοϊλέδης έκανε τα δικά του και κέρδιζε.

Από τη στιγμή που άλλαξε το τελευταίο κομμάτι και έγινε μικτό, μάλλον τα δάκρυα των μπλε είναι κροκοδείλια. Οφείλουν να μάθουν να χάνουν. Η αποχώρηση του Σάββα ενδεχομένως να τους ωφελήσει. Κυρίως στα ματσαρίσματα, Αγωνιστικά δεν ήταν τόσο κακός. Παρότι, η Κάτια πιστεύει πως η παραμονή της Σταυρούλας δεν ήταν κακή εξέλιξη για τους Διάσημους.

Διαβάστε επίσης

Αυτή η παίκτρια θα ντυθεί νύφη

Πάτωσε στην τηλεθέαση το σίριαλ με τον Ζελένσκι

Έγκυος η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση;

Από κλάμα σε κλάμα…




Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

ΣΧΟΛΙΑ