Sportime

Survivor 17/4: Ο Εμμανουήλ «έδωσε» τη Σοφιάνα - «Άφησέ τον στην ησυχία του, έχει σχέση»

Survivor 17/4: Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ περί ειδυλλίου - Η αφιέρωση με Λίτσα Γιαγκούση

Δανάη Τριανταφυλλίδου 1 λεπτά ανάγνωσης
Survivor 17/4: Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ περί ειδυλλίου - Η αφιέρωση με Λίτσα Γιαγκούση
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Survivor 17/4: Ήταν να μην πάρει φόρα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος άναψε ξανά φωτιές στο Survivor που «καίνε» τους συμπαίκτες του.

Survivor 17/4: Στο στόχαστρο του Make-Up Artist βρέθηκε ξανά ο Άρης Σοϊλέδης και η Σοφιάνα Αβραμάκη. Λίγες ώρες μετά τη ΒΟΜΒΑ στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ που έριξε περί νέου ειδυλλίου, ο παίκτης των Μπλε εμπλούτισε τα κουτσομπολιά, όπως τα ονομάζει εκείνος.

Με ύφος Ελληνίδας παρουσιάστριας, έτοιμης να προβεί σε αποκαλύψεις, ο Κωνσταντίνος ήταν καταπέλτης για τον Άρη και τη Σοφιάνα, ενώ έβαλε στην εξίσωση και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Όλα αυτά λίγο πριν το αγώνισμα για την 1η Ασυλία της εβδομάδας.

Την έδωσε κανονικά τη Σοφιάνα ο Κωνσταντίνος, άναψε νέες φωτιές και υπονόησε ότι η Σοφιάνα έχει βαλθεί να τον χωρίσει από τη σχέση του.

Βέβαια και στον Άρη αφιέρωσε ένα γνωστό κομμάτι της Λίτσας Γιαγκούση που μιλάει για απιστία!

Διαβάστε την σπαρταριστική συνέχεια ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δανάη Τριανταφυλλίδου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα