×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor 2020: Ξεκινάει τον Φεβρουάριο με… Χικμέτ!


    Sportime Team

Survivor 2020: Ξεκινάει τον Φεβρουάριο με… Χικμέτ!


Survivor 2020: Καιρό έχουμε να πούμε δυο κουβέντες για το Survivor. Εμείς οι γνωστοί… άγνωστοι. Βλέπετε κάποιες σκόρπιες αναρτήσεις είναι η αλήθεια, αλλά το παρεάκι δεν έχει μαζευτεί ακόμα. Χανόμαστε μεταξύ GNTM, Χ-Factor και πάει λέγοντας.

Survivor 2020

Και όλα καλά να ήταν σε ότι έχει να κάνει με το Survivor 2020, δεν θα είχε ξεκινήσει. Έχουμε αναφέρει από εδώ ποια είναι τα δεδομένα για το ελληνικό Survivor. Μπορείτε να θυμηθείτε τι ισχύει με ένα κλικ εδώ. Θα το δούμε τον νέο χρόνο, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πότε και σε ποια μορφή. Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα πάνε τα σίριαλ του ΣΚΑΪ.

Μέχρι να δούμε τι μέλει γενέσθαι με το δικό μας όμως (θα σας έχω νέα σύντομα), πάμε να δούμε τι γίνεται με ένα άλλο Survivor 2020, αυτό των Τούρκων. Ο Ατζούν πήρε τις αποφάσεις του και το τουρκικό Survivor κάνει… σέντρα για μετά τις Φεβρουαρίου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι τις 20/2/2020 θα έχει παιχτεί το πρώτο επεισόδιο.

Το κόνσεπτ θα είναι το απλό κλασικό, Διάσημοι – Μαχητές. Στην Τουρκία εξάλλου, είχαμε δύο σερί χρονιές χωρίς αυτό το μοντέλο των ομάδων. Αυτό φαίνεται να έχει λείψει από τους τηλεθεατές. Μέχρι και ψηφοφορία έγινε προκειμένου να αποφασιστεί τι θέλει να δει ο κόσμος. Με σωστή έρευνα αγοράς, λογικό να υπάρχει αισιοδοξία για το πως θα πάει στην Τουρκία.

Η ψηφοφορία συνεχίζεται για το All-Star Survivor. Μπες και ψήφισε!

Ποιο είναι το ελληνικό ενδιαφέρον; Όπως όλα δείχνουν, στους διάσημους θα είναι ο Χικμέτ! Η ανάρρωσή του πάει πολύ καλά, ο ίδιος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και αυτός αποτελεί το γερό χαρτί για την τηλεθέαση. Φυσικά και είναι λογικό να πάει στους διάσημους με το πόσο δημοφιλής έχει γίνει ο Χικμέτ στο τουρκικό κοινό. Ο Ατζούν ετοιμάζει ανοικτή ψηφοφορία για το ποιοι θα μπουν στους μαχητές. Και ο κόσμος θα ψηφίζει με βάση το επάγγελμα του καθενός. Αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνο διατροφολόγοι, personal κλπ. Μακιγιέζ, υδραυλικοί, μηχανικός, ζωγράφος είναι μερικά από τα επαγγέλματα που έχουν προκριθεί…

Follow sportime.gr
Follow sportimemedia


Τελευταία Νέα