×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor 3: Αυτή η ομάδα έκανε το 1-0


    Sportime Team

Survivor 3: Αυτή η ομάδα έκανε το 1-0


Survivor 3: Ήττα για την Ελλάδα στο πρώτο αγώνισμα της ασυλίας κόντρα στην Τουρκία. Εκ νέου απογοητευτική εμφάνιση από τους άνδρες. Παρότι το αγώνισμα είχε να κάνει με μπάσκετ στον τελικό στόχο. Την Κυριακή το δεύτερο αγώνισμα. Προηγούνται 1-0 οι Τούρκοι. 

Την εβδομάδα που μας πέρασε οι Τούρκοι ήταν εκείνοι που έχασαν για δεύτερη σερί εβδομάδα έναν παίκτη τους από το Survivor 3. Και το μόνο που θέλουν, είναι να μη φύγει κι άλλος.
Το ίδιο όμως θέλουν και οι Έλληνες.
Έτσι λοιπόν, ρίχτηκαν στη μάχη με έναν κοινό στόχο, τη νίκη για το πρώτο βήμα στην ασυλία του Survivor.

Survivor 3

Μια ομάδα όμως είναι αυτή που τα κατάφερε.  Με σκορ 10-5, οι Τούρκοι κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο αγώνα. Καιρό είχαμε να δούμε τόσο μεγάλη διαφορά.  Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί ακόμα και το ποιος θα κερδίσει την ασυλία αυτής της εβδομάδας, θα το μάθουμε την Κυριακή (ΣΚΑΪ).

Για να αλλάξει όμως εικόνα η ελληνικη ομάδα, πρέπει να βοηθήσουν οι άνδρες. Στις γυναίκες η απόσταση από τις αντιπάλες παίκτριες δεν είναι μεγάλη. Μοιρασμένες οι νίκες, για να μην πούμε πως οι Ελληνίδες σημειώνουν περισσότερες νίκες. Στην πλευρά των ανδρών τα πράγματα είναι συντριπτικά υπέρ των Τούρκων. Πάντα αγωνίζονται με περισσότερο πάθος. Κάτι που δεδομένα πρέπει να αλλάξει, αρχής γενομένης απο το 2ο παιχνίδι. Μπορεί η προσθήκη του Ογκουνσότο να αλλάξει την εικόνα.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα όσοι υποστηρίζουν πως σε περίπτωση που χάσει η Ελλάδα την ασυλία, αυτή τη φορά θα αποχωρήσει γυναίκα. Διότι τις προηγούμενες οι γυναίκες είχαν την τιμητική τους.  Κάτι που αναμένεται να αλλάξει. Αν βέβαια χαθεί η ασυσλία, διότι όλα μπορούν να ανατραπούν στα δύο επόμενα αγωνίσματα.


Τελευταία Νέα