×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor 4 – Αποκλειστικό: Συζήτηση με Κατερίνα Δαλάκα! Θα πάει Άγιο Δομίνικο;


    Μαντώ Καψάλη

Survivor 4 – Αποκλειστικό: Συζήτηση με Κατερίνα Δαλάκα! Θα πάει Άγιο Δομίνικο;


Survivor 4: Πριν από μερικές μέρες σας αποκαλύψαμε πως το Survivor θα επιστρέψει. Μετά από διάλλειμα δύο ετών, λοιπόν, το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στο ΣΚΑΪ τον ερχόμενο Ιανουάριο. Κάναμε κουβέντα για τον παρουσιαστή, τώρα ας κάνουμε μία και για τους παίκτες.

Σας ενημερώσαμε έγκαιρα, όπως πάντα για το Survivor, για το μέλλον του Σάκη Τανιμανίδη. Σας είπαμε για τη μέρα που θα ξεκινήσει. Από την παραγωγή γίνεται προσπάθεια το επόμενο ριάλιτι να είναι All – Star. Αυτή τη στιγμή βέβαια, βάσει των πληροφοριών μας, αυτό δεν μοιάζει πολύ πιθανό. Παρότι το παλεύουν.

Να μιλήσουμε όμως για όσα μοιάζουν εφικτά; Να μιλήσουμε. Ασχέτως λοιπόν αν το ριάλιτι του ΣΚΑΪ θα είναι απλό ή All – Star, στους διάσημους φαίνεται πως θα έχουμε μία από τις αγαπημένες του κοινού. Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα. Δεν έχει κλειστεί ακόμα τίποτε, όμως υπάρχει διαρκής επικοινωνία με την παραγωγή για το αν θα μπει στο Survivor.

Η Ελληνίδα αθλήτρια (400 μ. με εμπόδια το αγώνισμά της στον στίβο) γυμνάζεται συνεχώς για να παραμένει σε φόρμα. Η θέλησή της είναι ξεκάθαρη. Να μπει ξανά στον διαγωνισμό και να κερδίσει για 2η φορά. Θυμίζουμε πως ήταν και η νικήτρια από ελληνικής πλευράς στο Survivor Ελλάδας – Τουρκίας.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα δούμε ξανά την Κατερίνα Δαλάκα στον Αγιο Δομίνικο. Είτε θα είναι από την αρχή, είτε από τα μέσα του παιχνιδιού θα τη δούμε. Αυτή είναι η εκτίμησή μας βάσει των πληροφοριών που μας έρχονται. Σε κάθε περίπτωση το Survivor που θα επιστρέψει ετοιμάζεται να το κάνει με πολύ δυναμικό τρόπο. Οι διάσημοι θα είναι… επιπέδου Δαλάκα, ενώ και οι μαχητές θα είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Λεπτομέρειες και ονόματα δεν θα αργήσουν να έρθουν στο φως δημοσιότητας Από εμάς φυσικά, από που αλλού;

Θυμηθείτε στιγμές νίκης από την Κατερίνα Δαλάκα


Τελευταία Νέα