Πρωταγωνιστής και πάλι στο Survivor4 ο Τζέιμς, με τον Ηλία Μπόγδανο να τα βάζει αυτήν τη φορά μαζί του και τον Τριαντάφυλλο από… κοντά.

Survivor4: Λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Τζέιμς Καφετζής, με τον «σπάιντερμαν» να πλησιάζει απειλητικά τον Ροδίτη και με άσχημες προθέσεις…

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Τριαντάφυλλος ρώτησε τον Τζέιμς να μάθει τον λόγο που δε διαλέγει να υπερασπιστεί τον εαυτό του πολλές φορές απέναντι σε όσα ακούει.

Ο Ροδίτης του απάντησε ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να το κάνει και, σε εκείνο το σημείο, μιλώντας και για τον Ηλία, ο τελευταίος θέλησε να του ζητήσει το λόγο.

«Άκουσα να μιλάς για μένα, πες μου λοιπόν», του ανέφερε ο Ηλίας που προηγουμένως ξεκαθάρισε τη θέση του πως δεν θέλει καμιά σχέση μαζί του.

Με τον Τζέιμς όμως να του ζητά να μη δοθεί έκταση στο θέμα.

Ο Ηλίας το θεώρησε ως ακόμη ένα δείγμα τακτικής, καθώς τονίζει πως ποτέ δεν εκφράζεται αυθόρμητα, αλλά πάντοτε μετά από σκέψη και στρατηγική.

«Εγώ με τον Νίκο και τον James δεν θέλω καμία επαφή, τίποτα. Μετά τα τελευταία γεγονότα δεν τους αναγνωρίζω. Πίστευα ότι είναι πολύ αληθινοί. Μετά τα τελευταία γεγονότα και τις ατάκες, ότι εγώ προσπαθώ να δηλητηριάσω ακόμη και τους φίλους μου για να μην κερδίσουν, δεν υπάρχει τίποτα πλέον. Καλημέρα, καληνύχτα, γεια σας», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Τζέιμς με τη σειρά του άφησε να εννοηθεί ότι ο Ηλίας ήρθε κοντά με τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο τσακωνόταν, επειδή είδε πόσο δημοφιλής είναι στον κόσμο.

Με τον Ηλία να επιστρέφει λέγοντας: «Αυθόρμητα πράγματα δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό τους».

Ο τσακωμός Ηλία – Τζέιμς