×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor 4: Τότε ξεκινάει – Mε concept Διάσημοι vs Μαχητές, τα πρώτα τηλέφωνα σε… μεγάλα ονόματα


Γεωργία Τσιαρλή

Survivor 4: Τότε ξεκινάει – Mε concept Διάσημοι vs Μαχητές, τα πρώτα τηλέφωνα σε… μεγάλα ονόματα


Είναι οριστικό. Το Survivor 4 θα κάνει την επάνοδό του στον ΣΚΑΪ με τον γνωστό τρόπο. «Διάσημοι» και «Μαχητές» στην κόντρα!

Τα ριάλιτι αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι πλέον της τηλεοπτικής μας καθημερινότητας. Όλα τα κανάλια ετοιμάζονται από τώρα για το δεύτερο μισό της σεζόν. Μη γελιέστε. Αυτό δεν θα είναι διαφορετικό. Φουλ στα ριάλιτι θα έχουμε και στο δεύτερο εξάμηνο της τηλεοπτικής σεζόν.

Το Star θα έχει μία ακόμα εκδοχή του Masterchef. Μόνο που φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι αρκετά μεγάλος. Διότι ο ΑΝΤ1 μπαίνει στο παιχνίδι με τη Φάρμα. Αλλά εμάς μας χαροποιεί που επιστρέφει το Survivor 4. Διότι έχει μέσα αθλητές, ανθρώπους από το δικό μας μετερίζι και έχει φυσικά να κάνει με αγωνίσματα. Μετά τη συνύπαρξη Ελλάδας – Τουρκίας, πλέον επιστρέφουμε σε γνωστά λημέρια. Αυτά ανάμεσα σε «διάσημους» και «μαχητές».

Αυτή τη φορά η παραγωγή δεν πρόκειται να κάνει το ίδιο λάθος με το δεύτερο Survivor. Δεν πάμε δηλαδή σε λογική που θα έχει μόνο γυμνασμένα παιδιά. Με απλά λόγια, λαϊκά και κατανοητά δεν θα γεμίσει η οθόνη μας «σφίχτες». Αθλητές, personal trainers εννοείται, αλλά και ανθρώπους της… διπλανής πόρτας. Ειδικά στο στρατόπεδο των μαχητών οι διεργασίες για χαρακτήρες τύπου Ορέστη Τσανγκ, Κώστα (Μισθοφόρος) και Παναγιώτη (μάνατζερ ράγκμπι) προχωρούν πολύ καλά.

Σε αυτό των μαχητών έχουν ήδη ξεκινήσει τα πρώτα τηλέφωνο και σε σχέση με άλλες σεζόν, υπάρχει πολύ καλό feedback. Λογικό κι επόμενο όπως μας εξηγήθηκε, διότι ο κορονοϊός έχει οδηγήσει πολλούς από τους ανθρώπους της σόου μπιζ να μην έχουν υποχρεώσεις αυτό το διάστημα. Συνεπώς οι θετικές προσδοκίες για πραγματικά διάσημα, γνωστά και μεγάλα ονόματα που θα απαντήσουν καταφατικά είναι βάσιμες.

Τότε ξεκινάει το Survivor 4

Σκοπός των ανθρώπων του Survivor είναι να πιάσουν όλους τους άλλους στον ύπνο. Να είναι δηλαδή το πρώτο ριάλιτι που θα κάνει… σέντρα στον β’ κύκλο. Γίνεται λοιπόν μεγάλη προσπάθεια να ξεκινήσει αρχές Γενάρη. Όχι δηλαδή τέλος του Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου που συνηθίζαμε. Δεν αποκλείεται να το δούμε στις οθόνες μας και πριν βγει το 2020…

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras