MEDIA

Survivor 6-5 αποχώρηση: Σταυρούλα Χρυσαειδή όπως James Καφετζής;

Survivor 6-5 αποχώρηση: Λέτε να την κάνει α λα Τζέιμς η Σταυρούλα; Αυτός είναι ο λόγος!
Survivor 6-5 αποχώρηση: Σταυρούλα Χρυσαειδή όπως James Καφετζής;

Survivor 6-5 αποχώρηση: Η 18η εβδομάδα στο Survivor μας προσέφερε μπόλικο… τυράκι, καθώς με το καλημέρα είδαμε Σταυρούλα υποψήφια.

Είναι ίσως η καλύτερη γυναίκα παίκτρια του φετινού ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Κι όμως, μετά την ήττα των Μπλε από τους Κόκκινους στο εναρκτήριο πολλά σενάρια ξεπήδησαν αναφορικά με το Συμβούλιο του Νησιού.

Οι Μαχητές προτίμησαν να μην ψηφίσουν τον Ντάνιελ ή τον Σταμάτη. Προφανώς και είχε λογική να μην ψηφιστεί ο δεύτερος, ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση στο αγώνισμα παρά την ήττα της ομάδας του.

Ο Ντάνιελ τη γλίτωσε, αλλά είναι έτσι; Διότι ίσως η Σταυρούλα να μην θέλει όντως να συνεχίσει, παρά το γεγονός πως αποτελεί φαβορί. Mαζί με Γκιουλέκα και Ασημίνα παλεύουν για μια θέση στο Γαλάτσι.

Τι θα μπορούσε να την κάνει να αφήσιε τη διάκριση του τελικού και να αποχωρήσει ενάμιση μήνα πριν το φινάλε;

Survivor 6-5 αποχώρηση: Στα βήματα του James Καφετζή

Το σκεπτικό σε μια έντεχνη αποχώρηση στέκει, από τη στιγμή που θα πάμε σε ένα μεικτό αγώνισμα αποχώρησης. Κι εκεί, αν όντως η Σταυρούλα θέλει να φύγει, θα κάνει το απλό: θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο James.

Τι είχε κάνει ο Ροδίτης; Είχε αγωνιστεί κανονικά, αλλά πέταξε λευκή πετσέτα στον τελευταίο πόντο, λόγω και του συμβάντος με τον πατέρα του και το ναυάγιο στον Ειρηνικό.






 

Αυτό μπορεί να κάνει και η Σταυρούλα, αναλόγως και ποιους θα έχει να αντιπαλέψει. Στη δική της περίπτωση, έρχεται και δένει μια φήμη που μιλάει για ειδική συμφωνία με το μεγάλο αφεντικό, τον Ατζούν, η οποία θεωρητικά θα έληγε 10 Μαΐου.

Ημερομηνία που κουμπώνει στην εβδομάδα που διανύουμε. Δεν παίρνει και λίγα άλλωστε η πρώην πρωταθλήτρια στίβου.

Άρα, αυτή η θεωρία, φαντάζει τραβηγμένη, αλλά διόλου απίθανη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 6-5 αποχώρηση: Σταυρούλα Χρυσαειδή όπως James Καφετζής;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο Χάρης ρωτά τη Σοφία για την κακοποίηση από τον πατέρα της!

Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο Χάρης ρωτά τη Σοφία για την κακοποίηση από τον πατέρα της!

Τι έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Media
Media: Χαμόγελα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα!

Χαμόγελα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα!

Καλά νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα!

Media
Media: Τρομερό σκηνικό με τον γιό της Τούνη να μαγειρεύει ομελέτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερό σκηνικό με τον γιό της Τούνη να μαγειρεύει ομελέτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι έγινε με την Ιωάννα Τούνη!

Media
Media: Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Οι δολοφονίες και τα στοιχεία που θα αλλάξουν τα πάντα

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Οι δολοφονίες και τα στοιχεία που θα αλλάξουν τα πάντα

Η Κυβέλη βγαίνει λάδι για τον φόνο του Γαζή, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ «Grand Hotel.»

Media
Media: Το απαραίτητο φως: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς της ΕΡΤ

Το απαραίτητο φως: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς της ΕΡΤ

Ένα ανατρεπτικό ταξίδι στον χρόνο, με φόντο την Αθήνα της γερμανικής κατοχής, αρχίζει στη σειρά «Το απαραίτητο φως».

Media
Media: Η μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά επόμενα επεισόδια: Παίρνει παράταση με παραπάνω επεισόδια

Η μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά επόμενα επεισόδια: Παίρνει παράταση με παραπάνω επεισόδια

Αυξάνονται τα επεισόδια του σήριαλ «Η μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά».

Media
Media: Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη προσπαθεί να διαρρήξει το χρηματοκιβώτιο του Ρήγα!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη προσπαθεί να διαρρήξει το χρηματοκιβώτιο του Ρήγα!

Εντάσεις, φόβος και κίνδυνος στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel»

Media
Media: Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Καρφώνουν τα σχέδια του Σπύρου που θέλει να φάει τα λεφτά του Βαρώτσου!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Καρφώνουν τα σχέδια του Σπύρου που θέλει να φάει τα λεφτά του Βαρώτσου!

Χαμός στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς».

Media
Media: Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Στις φλόγες το σπίτι της Δέσπως – Ο Τζιοβάνι σημαδεύει με όπλο Ουρανία και Βασίλη!

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Στις φλόγες το σπίτι της Δέσπως – Ο Τζιοβάνι σημαδεύει με όπλο Ουρανία και Βασίλη!

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ηλέκτρα».

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025

Media
Media: X-Files: Δύο αυτοκίνητα τράκαραν στα γυρίσματα και η ηθοποιός συνέχισε να παίζει σαν να μη συνέβη τίποτα!

X-Files: Δύο αυτοκίνητα τράκαραν στα γυρίσματα και η ηθοποιός συνέχισε να παίζει σαν να μη συνέβη τίποτα!

δύο αυτοκίνητα τράκαραν απρόοπτα, αλλά η Gillian Anderson έδειξε απόλυτο επαγγελματισμό, συνεχίζοντας τη σκηνή σαν να μην έγινε τίποτα

Media
Media: Διάφανη αγάπη επόμενα επεισόδια: Άννα και Αντώνης στο απόσπασμα ως σατανικοί εραστές

Διάφανη αγάπη επόμενα επεισόδια: Άννα και Αντώνης στο απόσπασμα ως σατανικοί εραστές

Άννα και Αντώνης κατηγορούνται ως διαβολικοί εραστές όπως θα δούμε προσεχώς στη σήριαλ «Διάφανη αγάπη» του ALPHA TV.

Media
Media: Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Κλέλια καταλαβαίνει πως ο Διονύσης την απάτησε με τη Μαρίνα!

Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Κλέλια καταλαβαίνει πως ο Διονύσης την απάτησε με τη Μαρίνα!

Η Μαρίνα φροντίζει να μάθει ο Άγης ότι ήταν σε ξενοδοχείο το προηγούμενο βράδυ, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».

Media
Media: Ο Τιμωρός: Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις!

Ο Τιμωρός: Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις!

Την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά «Ο Τιμωρός» με τα πράγματα να γίνονται ακόμη περίπλοκα.

Media
Media: Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Βάνα προσπαθεί να μάθει αν η Μαρίνα ξέρει πως ο Άγης τα έχει με την κόρη της

Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Βάνα προσπαθεί να μάθει αν η Μαρίνα ξέρει πως ο Άγης τα έχει με την κόρη της

Αυτό θα κάνει η Μαρίνα στα Παιχνίδια εκδίκησης του ΑΝΤ1.

Media