MEDIA

Survivor 8/7: Όλη η αλήθεια για το Survivor All Star – Το σενάριο για εκκίνηση Σεπτέμβριο και ο ρόλος του ΣΚΑΪ

Η αλήθεια για το τι μέλλει γενέσθαι με το Survivor All Star που είναι στα σκαριά. Πόσο πιθανός είναι ο Σεπτέμβρης και τι πρέπει να κάνει ο ΣΚΑΪ.
Survivor 8/7: Τι μέλλει γενέσθαι με το Survivor All Star που είναι στα σκαριά. Πόσο πιθανός ο Σεπτέμβρης και τι πρέπει να κάνει ο ΣΚΑΪ.

Survivor 8/7: Το Survivor τελείωσε με νικητή τον Στάθη Σχίζα που έλαβε ένα καλό συνολικό ποσό. Η επόμενη μέρα είναι πλέον αυτή που ενδιαφέρει και συγκεκριμένο το Survivor All Star. Όσα πρέπει να κάνει ο ΣΚΑΪ για το γίνει πραγματικότητα το διαφορετικό ριάλιτι επιβίωσης και το σενάριο του Σεπτέμβρη.

Τελείωσε η 5η εκδοχή του Survivor του Ατζούν. Το αν η νίκη του Στάθη Σχίζα είναι μια μεγάλη αδικία ή όχι θα το δείξει ο χρόνος. Η επόμενη μέρα είναι το ζητούμενο πλέον. Διότι, τα σενάρια είναι πολλά και για νέους κανόνες κλπ. Πολλά περισσότερα είναι αυτά που υπάρχουν ως φήμες. Κάθε χρόνο κάνουμε κουβέντα για Survivor All Star λίγο πριν τελειώσει το Survivor που είναι στον αέρα. Αυτή τη φορά όμως, το είπε και ο ίδιος ο Ατζούν. «Σας ετοιμάζω ένα διαφορετικό Survivor».

Ο Τούρκος παραγωγό βρέθηκε αυτές τις μέρες στη χώρα μας και θα έρθει ξανά για να έχει συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ και τον Γιάννη Αλαφούζο. Στην ατζέντα, εκτός από τα πολλά projects που υπάρχουν, θα είναι και το οικονομικό του Survivor. Από τη στιγμή που πάμε σε All Star καταστάσεις, το μισθολόγιο των παικτών ανεβαίνει κατακόρυφα. Και εκεί θέλει εγκρίσεις ή ακόμα παραπάνω μερίδιο από τις διαφημίσεις από κανάλι του Φαλήρου. Η τηλεθέαση θα ανέβει, άρα θα βγει η διαφορά.

Να σας πω τα σίγουρα που ξέρουμε και γνωρίζουμε. Αρχικά, το σενάριο του Σεπτεμβρίου μπορούμε να το ξεχάσουμε. Δεν προλαβαίνει η ομάδα του Survivor να έχει τα πάντα όλα έτοιμα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, Επιπρόσθετα, ο καιρός είναι άγριος τον Σεπτέμβριο στον Άγιο Δομίνικο. Δεν είναι εύκολο το γύρισμα. Ο Ατζούν αν ήταν στο χέρι του θα ήθελε 12 μήνες το χρόνο Survivor. Επίσης, ο χρόνος για να συμφωνήσουν οι παίκτες περνάει γρήγορα και δεν είναι απλό να γίνουν οι συμφωνίες.

Survivor 8/7: Το παράδειγμα της Τουρκίας

Είναι δεδομένο πως θα δούμε Survivor All Star. Με άλλα λόγια, αμφιβολίες για αυτό δεν υπάρχουν. Το παράδειγμα της Τουρκίας είναι ενδεικτικό σε όσα συζητάμε. Ο Ατζούν κάθε έκτη εκδοχή κάνει All Star. Αυτό συνέβη και στη γείτονα χώρα που είμαστε στα 12 χρόνια Survivor. Η Ελλάδα θα μπει στο 6ο, κάτω από τη δική του σκέπη.

Ένα άλλο παράδειγμα που πρέπει να κρατήσουμε από την Τουρκία είναι πως δεν πάνε πάντα όλοι οι νικητές! Με άλλα λόγια, δεν πρέπει να έχουμε σίγουρο πως θα δούμε στο All Star, Ντάνο, Γκότση, Δαλάκα, Κατσούλη και Στάθη Σχίζα, για παράδειγμα. Αυτό είναι δεδομένο. Με όλες θα γίνει συζήτηση ή έχει ήδη γίνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα καταλήξει και σε συμφωνία. Θα σας αναφέρουμε τις επόμενες μέρες αναλυτικά όλες τις συζητήσεις που γίνονται. Διότι, οι εξαιρέσεις είναι πολλές και σημαντικές.

Ο Τριαντάφυλλος δεν ήταν καλός αθλητικά, αλλά έχει πιθανότητες να είναι μέσα. Ο Ντάφυ είπε θα πάω για να δείξω την αξία μου. Ίσως υπάρξουν κι άλλα τέτοια παραδείγματα παικτών που δεν ήταν σούπερ αγωνιστικά, αλλά έκαναν τον χαμό τους! Θα έχει και τέτοιους το Survivor All Star. Πότε θα γίνει η έναρξή του; Ναι, είπαμε ο Σεπτέμβρης είναι μακριά. Τέλος Νοεμβρίου είναι ο στόχος.

Ειδήσεις τώρα

Αυτή είναι η πανέμορφη πρώην σύντροφος του Στάθη Σχίζα

Έξαλλος με το Survivor o Φραγκολιάς – Δελιτε το γιατί! 

ΑΕΚ: 11άδα χωρίς Έλληνες – Τι θα κάνει;

Ο Γιώργος Λιανός περιμένει το Survivor All Star

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

ΣΧΟΛΙΑ