×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor αυτοκίνητο διαρροή 22/4: Αυτός ο παίκτης κερδίζει!


Sportime Team

Survivor αυτοκίνητο διαρροή 22/4: Αυτός ο παίκτης κερδίζει!


Survivor αυτοκίνητο διαρροή 22/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Δευτέρας (22/4). Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα και μάλιστα αφορά το έπαθλο του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα τον παίκτη που το κερδίζει.

Γνωρίζουμε το μέγεθος που έχει το ενδιαφέρον στα αγωνίσματα με έπαθλο το αυτοκίνητο. Γι΄ αυτό και προσπαθούμε να είμαστε ακριβείς στα όσα μεταφέρουμε. Προσπαθούμε να τσεκάρουμε ξανά και ξανά τις πληροφορίες μας σε ότι έχει να κάνει με το έπαθλο του αυτοκινήτου. Είναι ίσως μετά την ασυλία το πιο ενδιαφέρον κομμάτι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Άντε και την αποχώρηση

Το Σάββατο είχαμε έναν χαλαρό αγώνα ποδοσφαίρου. Με αρκετό ενδιαφέρον και τους Ατζούν, Κατερίνα Δαλάκα να παίζουν μπαλάρα. Ακόμα πιο χαλαρά ήταν τα πράγματα την Κυριακή. Πάρτι ένωσης με όλα τα κομφόρ. Φαγητό (μπόλικο φυσικά) και φυσικά αρκετό τραγούδι. Εκεί νικήτρια αναδείχθηκε η Ελπίδα.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ελληνικές απόπειρες τραγουδιού.

 

Survivor αυτοκίνητο διαρροή 22/4

Αφού σας ενημερώσαμε πρώτα ποια είναι η ομάδα που κερδίζει, το διασταυρώσαμε και με τον παίκτη που θα κερδίσει. Η άσπρη ομάδα είναι η νικήτρια λοιπόν. Μάλιστα νωρίτερα είχαμε την ενημέρωση πως ο παίκτης που κερδίζει το αυτοκίνητο είναι Τούρκος! Γι’ αυτό και αναφέραμε πως οι Τούρκοι είναι που κάνουν το 3-3 στα αυτοκίνητα. Ισοφαρίζουν δηλαδή.

Κάνοντας δηλαδή το άθροισμα των προηγούμενων νικητών. Μετά από δύο διαδοχικές νίκες Ελλήνων παικτών (Κυριάκου, Ελπίδας) σειρά είχε ένας Τούρκος παίκτης. Να πανηγυρίσει το 6ο αυτοκίνητο από το Survivor.

Τούρκος και άντρας είναι ο νικητής. Ένας από τους καλύτερους παίκτες ως τώρα. Ένας από αυτούς που το αξίζουν πέρα για πέρα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Χικμέτ! Ο γίγαντας της άσπρης ομάδας καπαρώνει το αυτοκίνητο! Μπράβο του!

Survivor αυτοκίνητο διαρροή 22/4

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras