Ολοένα και πιο All Star αρχίσει να μοιάζει το επόμενο Survivor που θα δούμε στους δέκτες μας. Το ραντεβού με την Κατερίνα Δαλάκα.

Το Survivor All Star είναι προ των πυλών. Απομένουν μερικές πινελιές για να ολοκληρωθεί και σας έχουμε το απόλυτο survivor spoiler. Η Κατερίνα Δαλάκα θα έχει ραντεβού με σκοπό να μπει στο Survivor που έρχεται. Από εκεί που δεν υπήρχε ελπίδα να είναι μέσα, πλέον η παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι αισιόδοξη πως θα αποσπάσει το ναι.

Δεν είναι εύκολη περίπτωση. Οι περισσότεροι παίκτες που έχουν κλείσει ήταν λογικό να συμφωνήσουν με το φιξ ποσό των 5.000 ευρώ για τον κάθε ένα. Διότι, οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν συμφωνήσει και για πολύ περισσότερα. Για την ακρίβεια, οι ποιο πολλοί πήγαν με πολύ λιγότερα.

Μόνο ο Άρης Σοϊλέδης που συμφώνησε πρόσφατα είχε πάει στο προηγούμενο παιχνίδι με κάτι παραπάνω. Μέχρι εκεί. Ασφαλώς και το οικονομικό είναι το ζητούμενο και το θέμα που θα συζητήσει η παραγωγή με την αθλήτρια του στίβου. Ξέρει η Δαλάκα πως είναι μία από τις πιο σημαντικές νικήτριες, έχει πάει δύο φορές, δεν είναι απλό και εύκολο να πάει και τρίτη. Ειδικά για τις γυναίκες είναι πολύ πιο δύσκολο το εγχείρημα. Ας μην το ξεχνάμε.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ – ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Το σημαντικό όμως είναι πως όλες οι πλευρές έχουν καλή διάθεση. Ο Ατζούν έχει προσωπική σχέση με την Δαλάκα, ξέρει πως αν μπει η υψηλή τηλεθέαση σε όλο το προϊόν, κάνοντάς το πραγματικά All Star. Αυτό στο τέλος είναι κάτι σημαντικό που μπορεί και γείρει την πλάστιγγα υπέρ. Έχει έρθει ο καιρός εξάλλου για μια υπέρβαση.

Αν συμφωνήσει πάντως, αλλάζει όλος ο χάρτης στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης

Δείτε το «εργαλείο» του Ατζούν – Τους έφυγαν τα μάτια όταν το είδαν

Maestro: Οι ακατάλληλες σκηνές που αναστάτωσαν το Twitter

 

Survivor All Star – Αυτή είναι η Κατερίνα Δαλάκα