MEDIA

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας έπρεπε να αποβληθεί, όχι να αποχωρήσει – Λάθος η αντίδραση του Μπάρτζη

Το Survivor All Star έχει μια τεράστια κηλίδα που ονομάζεται Τάκης Καραγκούνιας. Αυτό δεν σημαίνει πως δικαιολογείται ο Μπαρτζης.
Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας έπρεπε να αποβληθεί, όχι να αποχωρήσει – Λάθος η αντίδραση του Μπάρτζη

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από τους πιο έκρυθμους χαρακτήρες που έχουμε δει σε ριάλιτι, στο Survivor All Star σίγουρα. Η αποχώρησή του και όχι η αποβολή του είναι μία από τις κηλίδες στην ιστορία των Survivor και της παραγωγής του ΣΚΑΪ. Ο Νίκος Μπάρτζης όμως δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έπρεπε να έχει αποβληθεί από το Survivor όταν μίλησε με τον τρόπο που μίλησε στην Μελίνα Μεταξά. Αυτό το είσαι 36 χρονών και έπρεπε να έχεις ήδη παιδί, όφειλαν στο κανάλι του Φαλήρου να το έχουν κάνει σημαία αποβολής. Επειδή ακριβώς το είπε ο Τάκης. Ο Τάκης που είναι σεσημασμένος σε προσβολές, εντάσεις και κακούς χαρακτηρισμούς.

Η αποβολή ήταν επιβεβλημένη τότε. Αντ΄ αυτού ο παίκτης συνέχισε στο Survivor All Star κανονικά και με το νόμο. Συνέχισε ακόμα κι όταν κλώτσαγε και χτύπαγε. Ακόμα και όταν προσπαθούσε με unfair κινήσεις να κάνει τα πάντα άνω κάτω. Αυτό το σκηνικό με την Μελίνα όμως δεν το ξεπερνάει τίποτε.

Συμφωνώ με το τιτίβισμα από κάτω

Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε λάθος

Υπάρχει ένα κύμα συμπάθειας προς τον Νίκο Μπάρτζη στα social, αλλά υπάρχουν και αρκετοί haters. Κυκλοφορεί και μία φήμη μάλιστα που λέει πως τα μέσα που παίζουν μπάλα στο Survivor θα στηρίξουν Μπάρτζη μέχρι τον τελικό. Το γιατί και το πώς, δεν το ξέρω κι εγώ η ίδια. Αλλά ας πάμε παρακάτω.

Αν δεν ήταν ο Νίκος Μπάρτζης θα ήταν ακόμα εντός παιχνιδιού η παίκτρια που θέλαμε εμείς στο Sportime να κερδίσει: Η Κατερίνα Δαλάκα. Το τι παίχτηκε εκεί, ακόμα ξεκάθαρα δεν έχουμε καταλάβει. Ας όψεται. Το αν είναι ή όχι αυθεντικός ο Μπάρτζης θα φανεί ή εν πάση περιπτώσει έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως η αντίδρασή του στο άκουσμα της αποχώρησης του Τάκη ήταν λανθασμένο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Και ήρωα τον έκανε εκείνη την ώρα και την εικόνα του χάλασε και στην τελική δεν είναι σωστό, ούτε ωραίο στην τελευταία στιγμή ενός παίκτη να αντιδράς με αυτό τον τρόπο. Ασχέτως αν ο Τάκης Καραγκούνιας δεν έπρεπε καν να φτάσει εκεί. Ντροπή του Survivor που το επέτρεψε ήταν, όχι του Τάκη. Όπως ντροπιαστικό ήταν και το γεγονός όταν σε ένα συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός (τον αγαπάμε, δεν αλλάζει αυτό) μόνο που δεν του ζήτησε συγγνώμη για τα έπαθλα που θα χάσει. Η κλωτσιά τιμωρήθηκε με δύο έπαθλα, κάποτε ένα καφές είχε τιμωρηθεί με τρία. Ότι να ναι.

Όσον αφορά τους εναπομείναντες παίκτες, δυσκολεύομαι να βρω παίκτη που να με εμπνέει για νικητής. Θα έλεγα, αγωνιστικά τον Σάκη Κατσούλη, αλλά ο άνθρωπος έχει σε δύο Survivor μέσα μαζί τη σύντροφό του. Σχεδόν ως το τέλος. Ο Μπόγδανος κλαίει που την είδε 15 λεπτά, οι παίκτες δεν ξέρουν τι γίνεται με τους αγαπημένους του και οι Σάκης, Μαριαλένα είναι μαζί εκεί και μάλιστα στην ίδια ομάδα. Η μεγαλύτερη αδικία που έχει γίνει ποτέ.

Διαλέγω Μελίνα, για το γεγονός πως έμεινε παρά τα όσα έχει ακούσει… Και για τον μπαμπά της..

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

?>