MEDIA

Survivor All Star spoiler αποχώρηση 25/5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι – Αυτός το φαβορί να αποχωρήσει!

Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor All Star. Υπάρχει φαβορί να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.
Survivor All Star spoiler αποχώρηση 25/5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι – Αυτός το φαβορί να αποχωρήσει!

Survivor All Star spoiler αποχώρηση 25/5: Το Survivor All Star είναι ξανά με καρέ υποψηφίων και μάλιστα από την ίδια ομάδα. Με άλλα λόγια, τέσσερις μπλε είναι στον τάκο αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Οι ασυλίες είναι πλέον δύο, επομένως αυτό θα το δούμε να συμβαίνει. Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Υπάρχει φαβορί αποχώρησης;

Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα σε καμία περίπτωση. Έχουμε αντιμετωπίσει όμως πολλές δύσκολες καταστάσεις σε ψηφοφορίες και έχουμε πέσει τις περισσότερες φορές μέσα. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα, με τον υποψήφιο. Ασχέτως αν είναι οριακή η κατάσταση, ειδικά ανάμεσα σε δύο παίκτες, σε ότι έχει να κάνει με το φαβορί αποχώρησης. Πάντα βέβαια, κρατάμε και ένα μικρό καλάθι σε όλα αυτά, ειδικά στις εκτιμήσεις μας, αλλά υπάρχει μια τάση.

Απόψε στις οθόνες μας θα δούμε την 2η ασυλία. Τα Survivor spoiler έχετε όλοι μάθει τι λένε. Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία, αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι. Με άλλα λόγια, πάλι τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση έχουμε. Όλοι άνδρες. Γνωστά αυτά. Με τις εκλογές πήγε πίσω το πρόγραμμα και τα έχουμε αναφέρει από την περασμένη εβδομάδα όλα.

Ποια είναι τα δεδομένα; Ποιος έχει πλεονέκτημα παραμονής; Υπάρχει φαβορί αποχώρησης; Βεβαίως και υπάρχει. Υπάρχει φαβορί παραμονής; Όλα τα δεδομένα θα τα αναλύσουμε, όπως κάνουμε πάντα άλλωστε.

Μην χάσετε εσείς την ευκαιρία να ψηφίσετε τον παίκτη που θέλει να παραμείνει, αλλά κυρίως τον παίκτη που θέλετε να αποχωρήσει. Διότι, η αρνητική ψήφος δίνει πάντα μια ισχυρή τάση για το τι ζητάει να βλέπει ο κόσμος. Όχι τόσο στο αποτέλεσμα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Οι ψηφοφορίες μας

Στο Sportime ψηφίζουμε ΕΔΩ με αρνητική ψήφο. Με άλλα λόγια, έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ποιον παίκτη θέλουμε να αποχωρήσει.

Στο Mediatime έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ακριβώς όπως στο κανονικό παιχνίδι. Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor.

Survivor spoiler αποχώρηση 25/5: Το φαβορί να αποχωρήσει

Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Ως εκ τούτου, να επαναλάβουμε πως αυτό που κάνουμε τώρα, αυτή η ανάρτηση είναι μια απλή εκτίμηση της κατάστασης. Βασίζεται απλά σε κάποιες πληροφορίες που έχουμε και τάσεις από τους παίκτες.

Τις περισσότερες φορές πέφτουμε μέσα σαν Sportime. Ειδικά τελευταία είμαστε σχεδόν αλάνθαστοι. Να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτό. Αυτή τη φορά, η πρόβλεψη μοιάζει δύσκολη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ξανά στον τάκο., Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως είναι ο παίκτης συνώνυμο της παραμονής, Τα ρεκόρ είναι όλα δικά του. Τα ρεκόρ βέβαια είναι για να σπάνε, όσο κι αν μοιάζει δύσκολο να φύγει από το Survivor All Star. Είναι η πρώτη φορά που η θέση του είναι πραγματικά επισφαλής, παρότι είναι παίκτης που φέρνει τηλεθέαση.

O Νίκος Μπάρτζης θα πάει μέχρι τέλους. Ο Ντάφυ θεωρεί πως είναι και φαβορί. Με άλλα λόγια, ο Νικόλας δεν θα φύγει τώρα. Σε καμία περίπτωση. Ο παίκτης των μπλε έχει πολλές συμπάθειες στον κόσμο. Ασχέτως τι λέγεται και τι γράφεται στα social media. Η ένταση με τον Τάκη υπέρ του λειτουργεί. Θα μιλάμε για έκπληξη μεγατόνων αν αποχωρήσει ο αγρότης.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε βγει πολλές φορές στον τάκο. Όλες έχει επιβιώσει και δεν ήταν πάντα εύκολο αυτό. Δεν περιμέναμε να τα καταφέρει τόσες πολλές φορές, παρότι σε καμία από αυτές τις φορές που ήταν υποψήφιος δεν ήταν και φαβορί αποχώρησης. Τώρα όμως η κατάσταση είναι δύσκολη. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την αποχώρησή του.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι rookie στο να βγαίνει στον τάκο του Survivor All Star. Πρώτη φορά είναι που θα κριθεί, θα πάρει θετικές ψήφους και μάλιστα αρκετές. Φαβορί για να πάρει τις περισσότερες θετικές είναι ο Ηλίας. Ακόμα κι από τον Μπάρτζη, λόγω αυτής της πρώτης φοράς. Θα μείνει.

Εν κατακλείδι, ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα θα παιχτεί η αποχώρηση. Μικρό προβάδισμα στο να φύγει από τον άγιο Δομίνικο δίνουμε στον Ασημακό. Με άλλα λόγια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι το φαβορί αποχώρησης αυτή την εβδομάδα. Δεν θα μας σοκάρει αν φύγει και ο Professor, αλλά Ασημακόπουλο προβλέπουμε.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!