Με τις παρουσιάστριες του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μαλέσκου και Αντελίνα Βαρθακούρη τα βάζει η Άννα Μαρία Βέλλη. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλιά τους για τον Σάκη Κατσούλη.

Έξω από τα δόντια τα είπε η Άννα Μαρία Βέλλη για τις παρουσιάστριες του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μαλέσκου και Αντελίνα Βαρθακούρη. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλιά τους για τον Σάκη Κατσούλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor θέλοντας να στηρίξει τον φίλο της Νίκο Μπάρτζη για τις χθεσινές του δηλώσεις σε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, έγραψε στο Twitter:

«Υγ. κι από όσο είδα ούτε η μαμά κ η γιαγιά της Μαριαλένας θέλουν για το παιδί τους 1«άνδρα»σαν τον Σάκη. Όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν Υγ2. Βγαίνουμε και λέμε στα κορίτσια να μην φοβούνται να μιλήσουν για την ενδοοικογενειακή βία και δέκα λεπτά μετά ξεπλένουμε ανδρείκελα.#MeToo… Εγώ πάντως δεν θα ήθελα έναν τέτοιο «άντρα» κορίτσια. Και ούτε εσείς να θέλετε. Να θέλετε έναν άντρα που σας αφήνει να είστε ο εαυτός σας. Έναν άντρα που σας σέβεται. Έναν ΑΝΘΡΩΠΟ αληθινό…

Μαλέσκου και Αντελίνα: όλες θα θέλαμε έναν άντρα σαν τον Σάκη. Τι ακούω «Όλες θα θέλαμε έναν χειριστικό (πχ μην μιλάς εσύ), τραμπούκο (πχ θα τα πούμε χωρίς κάμερες και συμβόλαια), Πατριάρχη (πχ παντελονάτα είναι 8 στις 10 λέξεις του -λες κι εμείς τα κορίτσια δεν φοράμε παντελόνια)» σημείωσε σε έντονο ύφος η Άννα Μαρία Βέλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη απαντά στα υπονοούμενα του Νίκου Μπάρτζη

Η βόλτα του Σάκη και της Μαριαλένας στο ποτάμι που δεν πήγε καλά

Τρομακτική καταιγίδα στην παραλία του Survivor – Βιβλική καταστροφή!